MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 28 mars 2011

Mys i malmö...

Av Vivi - 28 mars 2011 10:30

Vi kom fram till det fina hotellet vid Lunchtid och fick som tur var checka in tidigt, skönt att kunna lämna bil & väska på hotellrummet.

Sedan begav vi oss ut för att leta lunchställe, det var ju inte så svårt eftersom hotellet låg precis vid lilla torg i Malmö.

Valet landade på Indian side, en indisk restaurang, det avr ett väldigt bra val! De hade jättegod mat och trevlig personal. De hade dessutom jättemycket att välja mellan (här menyn) och en massa smårätter. Kommer definitivt vilja besöka det stället igen !


Efter lunchen var det Spamalot som väntade, riktigt rolig & bra föreställning, jag skrattade högt flera gånger. Jag tror det är en "musikal" du kan uppskatta även om du inte sett filmen den baseras på, men jag tror ju att den blir roligast om man gillar Monty Pyton.

Efter förställningen hann vi med att både slappa en stund och ta ett mysigt bad innan vi gick till restaurangen Mellow Yellow där maken hade bokat bord.

Servicen var jättebra & de hade riktigt goda drinkar, men maten var sisådär. Kanske mer ett ställe för cocktails än middag!


Igår efter en fantastisk hotellfrukost, passade vi på att hälsa på några goda vänner till maken. De har nyligen blivit föräldrar och det var klart att vi ville köra förbi och se på den nye familjemedlemen. Lille Axel var lite trött, men attans så söt och vännerna var lika trevliga & goa som alltid.


Det har inte blivit jättemånga bilder från Malmö,

vi har varit alldeles för upptagna med att hålla hand

& titta på varandra!   

Det har verkligen varit en underbar helg och jag har haft det

såååå mysigt. Tusen tack till min finafina make

som skämt bort mig så denna helgen.

Jag älskar dig en massa och blev verkligen jätteglad !!   

 

Jättemysigt rum!

  

 

Stort & härligt badrum, med massa lyxiga småprodukter!

  

 

Hotellet var jättefint, med massa vackra detaljer,

speciellt den till höger i bild   

 


Jag älskar gränder med kullersten! (...när jag inte har smala klackar)

  


Trött, men mycket nöjd Vivi på söndagen! ( Med "ny" hårfärg)

 

 

En familjemedlemarna vi besökte i söndags, Birre!

 

 
 
susann

susann

28 mars 2011 11:00

wow. hög mysfaktor :)
Kram i massor

http://sannadiarie.wordpress.com

 
Maddo

Maddo

28 mars 2011 11:10

Åh, man behöver såna helger ibland! :) Myspys ju.

Tack så hemskt mycket för komplimangen om inlägget. Misstänkte att du skulle gilla det eftersom jag vet att du gillar argumenterande inlägg ;)

Och rötägg finns det överallt. Bilskolläraren sa sist att man ska ta för givet att alla andra bilförare är idioter...jag med tilltro till människan håller kanske inte helt med men.. ah. Jag går ut med tron om att dt ska gå bra och möter vi en hund som springer fram är det bästa, liksom i mötet med barn, i körning och olyckor; ta det lugnt!

Jag håller med dig i jämförelsen med barn. Men tror att många människor glömmer ANSVARET djur för med sig. Det är inte bara att skaffa djur hur som helst.

Kramar!

http://blogg.dreammaddo.se

 
Mia

Mia

28 mars 2011 13:27

Åhhhh va mysigt!! Älskar att bo på hotell o med någon man tycker om (gärna make såklart, men det funkar med bästaste tjejkompisen också ...).

Vår helg blev bra men fortfarande mycket rens o flytt (garaget i går bl.a.), men det är slut snart o då ska vi ha slapparhelger hemma i massor :-D

Soooliga måndagskramisar!

http://www.fredthevov.blogg.se

 
Karin

Karin

28 mars 2011 13:28

härligt att helgen blev så lyckad! skoj att ses, även om det bara blev en pyttestund :). Jag har skrivit på facebook om ons.. jag kan inte iaf :( (pappa fyller år..) kram

http://www.ka-os.se

 
Zandra

Zandra

31 mars 2011 16:38

Åh ni verkar ha haft det jättemysigt! :) Skulle också behöva en "weekend away". Det är alldeles för mycket på gång i mitt liv just nu. Finns ingen tid över och det gör mig mest bara matt. Men men.. tiden går i alla fall fort och närmar sig examen med stormsteg!

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards