MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 17 mars 2011

Bushumör....

Av Vivi - 17 mars 2011 13:20

Jag är på bushumör....

Jag känner mig lite grann som en katt som ligger

och spanar på någons fötter...

Jag har bara inte kommit på något bus ännu...

 

Kattbus!

  

 
ANNONS
 
Zandra

Zandra

17 mars 2011 13:38

Haha, du hade ju massa bra tips på bus man kunde göra på jobbet för ett tag sedan. Jag kände mig väldigt busig härom dagen. Hoppade av mitt lok i farten, sprang iväg och snodde åt mig en bromssko ur ett ställ (en grej man använder för att säkra vagnar så de inte börjar rulla). Sen sprang jag ikapp loket, hoppade upp med min bromssko på utsidan och sedan for vi iväg med radiostyrning fort som attan så vinden blåste i håret!
Haha, det var inget busigt alls, för det är så man gör. Men jag kände mig som en bromssko-tjuv! X-D Hahaha!

Men jag är lat, lyfter inte ett finger om jag inte måste ;) Och särksilt träning lyckas jag alltid smita undan på något vis.
Men vad bra att du hittat ett så billigt gymkort! Det hade nog till och med kunnat få mig att börja träna :P Fast jag hatar gym.

Nice, då ser du att det är fart på håret :) Även om det är sjukt irriterande med utväxter också.

http://drak.bloggagratis.se

 
Linda

Linda

17 mars 2011 20:00

Ja han är en riktigt livsnjutare den där Texas, någorlunda lätt att testa det nya objektivet på då han är någorlunda stil när han solar sig;)Åh hittade påskliljor o annat grönt i rabatterna idag, jisses nu exploderar det ute!

http://hummingbird.blogg.se

 
Johanna

Johanna

17 mars 2011 20:43

Fanns ingen anledning för att maten skulle ta så lång tid. Det tar inte 45min och steka en oxfile, speciellt inte när den inte var rätt tillagad heller... (: och en sallad tar 5minuter och göra och en hamburgare tar inte lång tid... men men fel personer på fel plats helt enkelt.


ja trevligt sällskap hade jag :)

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se