MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 16 mars 2011

Lets talk about sex...

Av Vivi - 16 mars 2011 10:30

Jag läste precis en artikel i AB om att många kvinnor inte vill ha sex för att de känner sig för tjocka /oattraktiva.

Detta är ju faktiskt otroligt sorgligt, är det någonstanns man borde kunna glömma bort sina komplex, så är det väl i sovrummet med den man/kvinna man älskar.

Samtidigt är det en liten del av mig som förstår dem, sexig & sex hör ju liksom ihop, men jag tror det är synen på vad som är sexigt som det är fel på.

 

I filmen "Lyckan, kärleken & meningen med livet"  säger huvudkaraktären Liz något så otroligt bra. I en scen som utspelar sig på en pizzeria klagar unga Sofie på att hon gått upp i vikt, Liz kollar henne i ögonen och säger:

 

"Män bryr sig inte som vi, har en man någongång gått ut ur rummet

när du stått naken framför honom?"

 

Ja, där har vi det... det är faktiskt vi som oroar oss mest, det sitter mer i vårt huvud än i vår partners.

Det våran partner kan göra att är att ge komplimanger och verkligen visa hur mycket han/hon vill ha er ... och naturligtvis fungerar även det vice versa.   

 

*Lets talk about sex baby...*

  

 
 
Mia

Mia

16 mars 2011 10:50

sjukt bra kommentar :-D karlarna räknar inte våra kilon ens ett uns tror jag, de kramar bara om mer o är lyckliga för att vi finns :-D så det så hihi

Absolut, det blir bilder utav bara den sen, före, efter, utanpå, innuti, anywhere hehehehe om jag bara hittar var jag la kameran ... o kortet med rätt gb *fniss*

http://www.fredthevov.blogg.se

 
Linda

Linda

16 mars 2011 11:00

haha bra bild där!Alltså detta med kvinnoidealet har blivit totalt fucked up med silikonbröst stora läppar & att man skall vara supersmal, inte konstigt att varenda svensk brutta känner sig oattraktiv osv..nope allt har blivit helt upp & nedvänt!Allt sådant får en att se sig själv med en negativ syn..så hemskt verkligen!
Hm ja men BM kom inte riktigt åt min tapp därinne så på mig hjälper det nog inte men känns skänt att på söndag får jag faktiskt veta när pyret skall komma ut, för jag räknar med att bli igångsatt=)

http://hummingbird.blogg.se

Vivi

16 mars 2011 13:46

Tänk, jag är så dålig på det där med teknik och sånt, det enda ajg kan se är att det är ett fint foto :) Har funderat på att gå en fotokurs för det är ju himla skoj!

Ja idealet idag är snedvridet så det heter duga, men det känns som om det är upp till oss kvinnor att ändra det för kollar man med många män så är det faktiskt inte så himla noga. Visst är många fixerade vid t.ex stora bröst, men skrapar man på ytan så tycker de flesta killar egentligen inte att det måst vara det. :)

Tänk ... det är kanske mindre än en vecka kvar :)
Kram

 
Sofia

Sofia

16 mars 2011 11:17

Du har så rätt så :) Men det jobbigt är att vi måste ha det i huvuvdet! ;)
Sv: Men tack, ja försöker men dett tär mig!
Ps. Kolla vem som vann tävlingen ;)

http://dixxonsblogg.bloggplatsen.se

 
Fnulan

Fnulan

16 mars 2011 12:53

*sjunger* Å she´s a sexy bitch!

Ja du konstigt det där, för min del är det ju så att jag känner mig otroligt snygg när jag märker att samboin tänder... Fel av mig kanske ;)

Ja visst är det skoj att prata skit!!!!

http://www.fnulan.se

 
Sofia

Sofia

16 mars 2011 13:36

Haha, det kan ja tänka mig ;) Tycker det va roligt att du vann, du följer ju min blogg en del ;)

http://dixxonsblogg.bloggplatsen.se

 
Jenny

Jenny

16 mars 2011 16:47

Helt rätt!
Jag tycker inte om att vara naken, men jag tycker om att vara naken med min sambo för att jag VET att han tycker att jag är jättevacker och sexig. :)

http://jennyelin.bloggplatsen.se

 
Maddo

Maddo

17 mars 2011 10:23

Jag är en av dem. Jag avskyr det för jag vill inte tänka på det men hjärnan kopplar inte av... Men nog tjötat om det för om jag pratar mer om det så tänker jag mer på det i situationen också..

btw. såg att du hade lite ångest för pizzan igår... jag kan ju glädja dig med att jag inte brukar ha det! Pest eller kolera. ;)

KRamisar

http://blogg.dreammaddo.se

 
Hanna

Hanna

17 mars 2012 16:07

Sant! Och väldigt sorgligt! Idealet i samhället är ju att kvinnan skall vara sexig men mannen spelar inte så stor roll, det gör inget om han är tjock och ful. Han får vara precis hur han vill men inte kvinnan. Sorgligt!.
kramar

http://hannastankar.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards