MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 10 mars 2011

Låt inte problem ta plats....

Av Vivi - 10 mars 2011 13:15

Man är ju alltid mycket bättre på att ge råd än att följa dem   själv är jag speciellt dålig på att följa mina egna råd, men nu ska jag göra ett försök.

 

Ni som följt mig vet att det finns något i mitt liv jag inte trivs med, något som ger mig väldigt dåligt självförtroende och tar mycket energi.

Jag har ju tidigare skrivit om att man är ansvarig för sin egen lycka och nu tänker jag göra ett försök genom att helt enkelt låta problemet i mitt liv ta mindre plats.

 

Jag insåg nämligen häromdagen att jag har för få fritidsintressen, min vardag består i princip av att:  jobba, träffa vänner/släkt och kolla på film/TV.

Jag vantrivs egentligen inte med detta, men det gör att problemet i mitt liv får alldeles för stor plats. Detta eftersom jag inte har något annat att koncentrera mig på, det blir ju det ämne jag oftast pratar om och tänker på!

 

Så nu ska jag i slutet av månaden skaffa ett klippkort och pröva Zumba och sedan ska jag kolla på lite kvällskurser, kurser som jag både är intresserad av och som kan se bra ut i CV:t   

 

Mitt råd till er därute (och mig själv) är att inte låta problemen ta för stor plats i ert liv. Det är lättare sagt än gjort kan tyckas, men jag tror faktiskt att en ändring av ens tankesätt kan komma långt.

 

Problemen ska inte få knocka mig så lätt...   

  

 

 
 
Sofia

Sofia

10 mars 2011 13:39

Roligt att testa på nya saker :) Ja köpte Zumba förra veckan men har haft sån huvudvärk att det inte blivit av att testa.
Sv: Gör så, hoppas du får massa rätt :)

http://dixxonsblogg.bloggplatsen.se

 
Sofia

Sofia

10 mars 2011 14:59

Finns ju verkligen såna som bara tar och aldrig ger.. Absolut, man ska inte ta vänner för givet då försvinner dom så småningom!

http://dixxonsblogg.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

10 mars 2011 21:33

Bra där..
Precis så kulle man behöva göra men för min del är det inte något alternativ längre. Det tar tid att pendla så efter man ätit och så är klockan oftast efter 7 på kvällen. Visst skulle man kunna ta det direkt efter jobbet men det tilltalar inte mig att komma hem runt halv 9- 9 på kvällarna. Men egentligen har jag ingen undanflykt. Jag har ju faktiskt en crosstrainer i lillrummet ;)

Den klänningen är superfin. När du får den sen måste du lägga ut en bild på när du har den på dig!

Vad trist att du fick ett negativt svar från jobbet du var på intervju på. Upp i sadeln igen och sök vidare bara. Nästa gång är det kanske din tur att knipa jobbet..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Mia

Mia

11 mars 2011 10:13

Ibland behöver man nog göra en liten utvärdering av sitt liv o göra nya drag liksom, ändra kurs en aning eller mycket, allt för att komma på rätt bana igen. Bra tänkt att utöka men inte för mycket så det känns som oöverstigliga krav - zumba gör dig glad som en lärka o glömmer bekymren (för du somnar som en stock o vaknar nästa dag om du sätter dig ner efter träningen, bra trötthet får man av det tycker jag). Jag köpte ju hem o tränar hemma, perfekt för mig, men tror att det ibland kan vara bra att komma ut och iväg också!

Själv har jag tänkt som du lite grand, men först ska jag vila mig i form med navelluddspillet efter allt flyttande hade jag tänkt.

Fredagskramisar i massor!

http://www.fredthevov.blogg.se

 
Zandra

Zandra

12 mars 2011 13:53

Åh, Zumba är jättekul! Jag har bara provat hemma framför datorn. I lokal med andra personer och en tränare är det nog ännu roligare! Du kommer älska det du som gillar att dansa :)
Vi borde faktiskt ge oss ut i storstadsvimlet och skaka lite rumpa när du kommer upp :) Om du har lust. Vi skulle få grymt kul tror jag! :)

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards