MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 4 mars 2011

Avslöjandet....

Av Vivi - 4 mars 2011 11:14

Okej nu känns det som om jag har gett er jättestora förväntningar på att detta skulle var något jättespännande, men det är egentligen bara lite halvspännande...

 

Jag fick ett samtal igår angående ett jobb, idag var jag på intervju, snabba puckar får man säga.

Är jätte glad över att få ha kommit på intervju och jag tror att jobbet kan vara riktigt roligt & varierande och arbetsplatsen verkade bra även om jag skulle få dubbelt så långt till jobbet.

Intervjun i sig var en av de roligaste och svåraste jag varit på, den varade i en timma och jag fick göra en massa tester under den tiden.

Nu är det bara att vänta och se hur det gick för mig, jag hyser inga stora förhoppningar för jag saknade en del erfarenheter inom ekonomi de hade behövt, men det var otroligt roligt att få chansen!

 

  

 

 
 
louise

louise

4 mars 2011 12:06

snygga naglar!

http://Lezici.blogg.se

 
Mia

Mia

4 mars 2011 12:24

Tycker visst att det var en stoooor nyhet, eftersom den kändes stor för dig så är den ju det :-D Nu ska jag hålla tummarna utav bara den o hoppas, hoppas för din skull att du får jobbet! Och det man inte kan, kan man alltid lära sig eller hur :-D de får chansa helt enkelt när de har en super-tjej framför sig :-D

Japp, stora flytten möbler gick i tisdags, kartonger bärs nu upp ur förrådet (vi har flyttat de grejerna själva). Det känns toppen, precis vad vi behöver och nu kan vi än mer satsa på oss/familjen och ha tid för det goda i livet när vi inte är på jobben våra.

Lovar, bilder kommer när jag hinner med ;-D

http://www.fredthevov.blogg.se

 
Linnea

Linnea

4 mars 2011 13:09

sv : jo det har blivit lite en grej att förlova sig, man gör det bara för att skryta lite å ''titta min ring! visst e den fin'' det e faktiskt synd..

http://baamboom.blogg.se

 
Zandra

Zandra

4 mars 2011 13:31

Ojojoj så spännande! Jag håller tummarna! När får du veta?
Nej mina sömnproblem stavas inte fullmåne, de stavas storebror som sitter uppe och knapprar på datorn halva nätterna. Måste prata med honom om det inför nästa vecka. Visst får vi försöka samsas så bra det går i denna lilla lägenhet, men det funkar inte att han sitter uppe så sent när jag börjar jobba kl 5.
Jag tror förövrigt inte på att fullmånen ska kunna ge sömnproblem. Men jag vet att många säger att de påverkas av det. Vet man att det ska vara fullmåne förväntar man sig att sova dåligt och gör också det. Sover man dåligt en natt och i efterhand upptäckte att det var fullmåne är det lätt att skylla på det. Men sover man dåligt fler nätter under månaden tänker man inte på det eftersom det inte fanns något att skylla på, och då glömmer man det och bara fullmånarna stannar i minnet. Precis på samma sätt som när man jobbar i butik och har 20 helt vanliga kunder en dag, men kanske 3 st riktigt otrevliga. Då är det bara de otrevliga man minns och tycker att det varit en dålig dag.
Sen får alla så klart tro vad de vill, och man känner ju så klart sig själv allra bäst! Men jag tror inte att fullmånen har någon fysisk inverkan på människan.

Jag har ju inget att göra här i Nässjö, så jag vill köra så mycket tåg som möjligt! Det är ju det jag tycker är kul :) Idag blev dock mitt pass inställt. Tåget jag skulle växlat var så sent från Tyskland så det dyker förmodligen inte upp alls idag.

http://drak.bloggagratis.se

 
Mia

Mia

4 mars 2011 15:15

Näääää jag har väl aldrig hemlisar (när skrev jag det, kanske har hemlisen redan hunnit vara, förlåt är så snurrig med allt som händer/hänt senaste tiden att noll-kollslandet kommit till mig för att stanna hihi).

Gillar när de gör en proffsig intervju och undanber sig såna grejer som att ställa såna frågor, ingen som ställer de frågorna till en man i samma ålder så varför ens ha med dem, bra att de lät bli låter seriöst det stället ;-D

I kväll blir det definitivt ett (eller två kanske t.o.m.) glas rosé med klirrande isbitar i, läääängtar!

http://www.fredthevov.blogg.se

 
Sussi

Sussi

4 mars 2011 21:06

Men gud så spännande. Hoppas du får komma på en till. Det är inte alltid man behöver ha allt. Många gånger så vill dom hellre anställa på personen. Du kanske är den dom söker persolighetsmässigt :)
Spark i baken..

Snällt att du vill säga om schampoot var bra eller inte..
Snällt att du erbjuder dina tjänster som guide med. Vi får väl se ;)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Fnulan

Fnulan

4 mars 2011 22:17

Men hallååååå vem vill inte ha Vivi liksom??? KLart du ska anställas, och vaddå fattas kunskaper, det kan man lära sig! Ge mig numret ska jag ringa dit och prata med dom!!! Håller tummarna för fina dig!

sv: Såklart tycker jag att Cornelia är vacker, dom säger ju att hon är lik sin mamma =)

Love

http://www.fnulan.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skapa flashcards