MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 26 februari 2011

Spontanbesök på Gekås ?

Av Vivi - 26 februari 2011 11:00

Jag hade en riktigt mysig fredag med M, tack tjejen!

Egentligen skulle jag bara vara smakråd, men visst blev det lite shopping och inte handlade jag något jag behövde heller. 

Det blev örhängen och sedan ...ja ...jag kunde inte hjälpa det !!

De var sköna, kostade bara 250kr och satt perfekt !!

 

Jag ska faktiskt kasta & sälja ett antal stövlar .... jag "behövde" dessa    

    


På vägen hem så satt det en minst sagt överförfriskad man på bussen och han gjorde väldigt många besvärade genom att höljutt gorma och använda sig av väldigt grovt språk.

 Jag borde gjort ngt tidigare, men de sista fem minuterna hem så satte jag mig och pratade med honom.

Jag hade mitt inlägg om civilkurage i färskt minne och han verkade egentligen ganska harmlöst, han ville nog bara bli sedd och få prata lite.

Jag försökte få honom att berätta lite om sig själv för att få honom mindre upprörd och få honom att sänka rösten. Han fortsatte pratat ganska högt ändå tills jag nämde att han skrämde barnen på bussen, då skämdes han.

Det tog bara fem minuter av min tid, men när jag steg av bussen verkade han faktiskt lite lugnare.

Jag nämner denna situationen inte så mycket för att få beröm eller minska mitt dåliga samvete för mitt skoköp    men kanske inspirerar jag någon annan där ute.

 

Idag blir det kanske lite mer shopping då det ser ut att bli en spontantripp till gekås, tur att jag har lite traderaauktioner ute så att jag inte bara har utgifter.

  

 

Hoppas ni har en härlig helg därute!!!

 

 
ANNONS
 
Mia

Mia

26 februari 2011 15:43

Sjuuuuuuuuuuuukt läckra, vill se med tjusig syndig klädsel till *fniss* något superläckert att gå ut o låta de andra hanarna tråna efter o så har du alfa hanen med dig :-D

Kom inte ihåg vad vi skrev sist, är så förkyld så hälften vore nog (nu i flyttider inte ok timing), så täppt i näsan på nätterna tillsammans med helt igenslemmad hals, tjoho kul o vakna o inte kunna andas (eller not). Ville bara kika in o säga hej, saknar att inte vara här varje dag serru :-D

kramisar

http://www.fredthevov.blogg.se

 
Margita

Margita

26 februari 2011 16:39

Inte min stil, men jag gillar ändå stövlarna! :D
Får jag ändå säga att jag tycker att det gjorde du bra!! Han på bussen....många gånger är de mer harmlösa än man tror. Jag brukar inte heller väja för om de tar kontakt (själv tar jag inte kontakt dock ;) och då kan man många gånger få deras livs historia till livs. Många gånger är det mycket trasiga själar bakom skriken och de fula orden :(

http://sengas.bloggplatsen.se

 
kurrelina

kurrelina

27 februari 2011 11:05

Oh vilka häftiga stövlar och till fyndpris också...lyckost.

http://kurrelina.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se