MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 21 februari 2011

Ny vecka nya tag...

Av Vivi - 21 februari 2011 10:30

...ja hur många gånger har man inte sagt det   


Sedan några dagar innan min födelsedag har jag ätit ganska onyttigt, choklad har varit den största boven i dramat. Det hade ju varit hel okej om jag ätit lite grann och verkligen njutit av det, men det har mest varit *nom nom nom* i massor.

Så nu tänka jag försöka köra en godisfri vecka eller två ... jag ska bara äta upp de där ostbollarna vi har i skafferiet först så att jag inte blir frestad..

Jag är inte super motiverad så vi får se hur det går, men egentligen är det inte det jag stoppar i mig som är det största problemet. Jag måste verkligen börja motionera lite, promenader, crosstraining, vad som helst bara jag rör på mig !

 

Denna gången ska jag försöka hitta ngt jag tycker är roligt istället för att träna bara för att jag borde, för det har man ju lärt sig inte fungerar i längden.

Hörde att Zumba skulle komma ut till Wiii i mars, kanske det vore ngt!

Tränar jag regelbundet kommer kroppen må mycket bättre & jag kan njuta av choklad och annat utan dåligt samvete!

 

funny pictures - D E S S E R T S spellt bakerdz iz S T R E S S E D So gimme, an U wont be
see more Lolcats and funny pictures

 
ANNONS
 
Claudia

Claudia

21 februari 2011 10:35

Tävling i min blogg. Vill du vinna 3 st vanilla lip gloss?

http://scenbloggen.com/claudiaandreea

 
Zandra

Zandra

23 februari 2011 10:01

Åh, Zumba är skitkul! :D Jag har instruktions-filmer på datorn. Tänkte faktiskt dansa lite idag :)
Jag har också två godisfria veckor nu. Förra veckan gick ganska bra, men inte helt prefekt :P Blev några chips och nötter på fredagskvällen. Men bara några stycken. typ 5 chips och kanske 10 nötter. Så jag tycker jag är förlåten för det :)
Ska bara fixa denna veckan också! Är bara SÅ sugen på att baka något gott, med choklaaaad! :D Kanske kan säga att förbudet bara gäller fram till helgen :)
Har varit förkyld nu en vecka så jag har inte kunnat träna som jag tänkt :/ Men det känns bättre nu, men jag får väl ta det lite lugnt i början ändå.
Men vet du, jag vägde och mätte mig härom dagen, jag har visst gått ner rätt mycket sen i somras. Och ändå har jag inte direkt överansträngt mig. Bara ätit lite mindre kakor och godis, rört lite lite mer på mig och tänkt lite på vad jag äter för mat.
Har gått ner 7 kg och minskat 8 cm i midjan. Jag måste ju varit jättepluffsig i somras :P
tänkte skriva något inlägg om det snart för målet för förra året var ju att bli lite nyttigare, och det verkar jag ju ha lyckats med under hösten i alla fall. Inte under sommaren för det var då jag la på mig massor X-D

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se