MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 15 februari 2011

Biljetter !! Det är romantik det !

Av Vivi - 15 februari 2011 10:01

Vi hade inget planerat inför gårdagen och inga presenter skulle vi ge varandra, men nog hade maken ett litet ess i rockärmen i alla fall...

När jag stod i köket och försökte laga till en lyxig laxpasta så spelade han denna låten :

 


...och sedan trollade han fram två biljetter till Linkin Park !!!

Jag blev så himla glad!!

Jag har ju sett DM ett par gånger nu, men Linkin Park är ett band jag bara sett en gång och gärna vill se igen. Jag visste att de skulle komma till Sverige , men har inte haft så bra koll på när biljetterna skulle släppas.


Min make är verkligen fantastisk på alla sätt och vis och speciellt på att överraska & skämma bort sin lilla fru!

Älskar dig en massa !!!    


Min stiliga make & jag 2005

  

 
ANNONS
 
Maddo

Maddo

15 februari 2011 11:57

AAaaw, så sött! :)

http://blogg.dreammaddo.se

 
Margita

Margita

15 februari 2011 16:32

Härligt att bli överraskad på det sättet! Du har en riktigt fin man! :)

http://sengas.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se