MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 15 februari 2011

Dagens...

Av Vivi - 15 februari 2011 08:45

Dagens inlägg:

Måste bara få hylla detta inlägg skrivet av Egoina, you go girl !


Dagens tillbakablick:

För två år sedan var vi mitt uppe i budgivningen av vårt hus, spännaden tider!


Dagens recept:

Mmmm Daimtårta, lätt och fantastiskt gott!

  


Dagens tips:

Lite välbehövliga tips nu när räntan går upp upp upp *suck*

Hade ju varit skönt att slippa en bolåneränta på över 5 %

 

Dagens tack:

Tusen tack fina Maddo, för vad får ni se i morgon så jag fått upp lite foton!


Dagens stripp:

klicka på bilden för att se hela

Rose Is Rose

 
ANNONS
 
Maddo

Maddo

15 februari 2011 10:05

Jag är glad att du tyckte om den :) Det var rätt va? Fanns ju massor att välja på!!! :O

Jag tyckte du va värd den när du haft motgångar och en tuff period. Är glad att den uppskattas iaf!

Kramar

http://blogg.dreammaddo.se

 
Margita

Margita

15 februari 2011 16:31

Men herregud, har ni redan bott i huset i två år!!?

http://sengas.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se