MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 14 februari 2011

Helgens bravader

Av Vivi - 14 februari 2011 13:00

Jag har haft en så himla härlig födelsedags helg, först SPA och mys med familjen i torsdags och sedan en jättehärligt lördag med vännerna.

Det har varit lite hysch pysch angående lördagen så jag anade att det var något annat än bara en middag och utgång som var planerat.

 

Vi åkte in till stan på eftermiddagen där jag först blev i lurad att jag skulle upp till regementet och göra deras hinderbana...

Jag såg framför mig hur lilla jag pustandes, flåsandes och skakandes av kyla försökte kravla över murar och försöka springa genom däck... 

  

Som tur var så slapp jag göra hinderbana, istället mötte vi upp några vänner för en femkamp! Femkampen bestod av grenar som Boxning i hoppborg, tjurridning & sumobrottning m.m och det var så otroligt roligt.

Jag var riktigt usel på samtliga grenar, men det gjorde inget för vi hade så himla skoj.

 

På kvällen blev det middag & sedan utgång och även om maten hade lite övrigt att önska och det var lite konstigt folk ute så hade jag verkligen en underbart rolig kväll & dag tackvare mina underbara vänner och fantastiska make!

Tusen tack för era fina presenter och framförallt att ni tog er tid & fira mig !!!

 

Jodå, någon bild ska jag väl bjuda på.

Jag var ju så fantastisk snygg

   

 

Före....

  

 

Efter...

  

 

 Senare på kvällen!

  

 

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

14 februari 2011 15:43

oh låter som en riktigt härlig dag du!!!! =)

Hoppas jag går till final, då får ni bloggare göra ert!! :)

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
malin-helena

malin-helena

14 februari 2011 19:25

Femkamp är riktigt roligt. ^^ Speciellt när man får ha en sådan där snygg dräkt! :D

Jobbet går bara toppen. Jag håller just nu på att få lära mig lite nya arbetssysslor, som att sköta beställningar och sådant. Det är ju roligt när man känner att man får mer ansvar och att det sker en liten utveckling. :)
Och här hemma sker det utvecklingar med! Nu ikväll har vi rivit ut allt i hallen. Bara 2 garderober kvar där inne nu mitt i rummet. Så i morgon ska jag rvia de sista tapeterna som är bakom garderoberna och alla lister. Sedan kommer nya karmar i slutet av veckan och så till sist ska här spacklas. :) Så om någon vecka är vi förhoppningsvis helt klara med hallen!! :D

Tack så mycket. Jag gillar det kortet med. :)

http://malin-helena.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

14 februari 2011 21:29

Zumodräkt skulle jag vilja prova ha på mig någon gång. Det ska var skit kul har jag hört andra säga med. Låter som om dina vänner tog bra hand om dig och bjöd dig på en supertrevlig kväll, trots konstigt folk och lite halvtaskig mat ;)

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Zandra

Zandra

17 februari 2011 15:54

Alltså, jag hade blivit besviken om jag först var lovad en hinderbana och sen inte fick det :(
Haha, fast jag hade i och för sig tyckt det var lika kul med den femkampen :)
Innan jag började skolan i Hallsberg brukade jag träna på militärernas hinderbana i Karlberg. Grymt bra träning :)

Haha säkerhetskoden var "daim", och jag som sitter här och är så sugen på choklad ^^ Dumma blogg! Ska ta en kopp te istället, tycker det kan hjälpa mot godissuget. Och igår var jag inne i stan och köpte 4 olika sorters gröna teer, har bara provat en än så länge, men den var underbar! Och de andra doftar ljuvligt :)

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se