MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 14 januari 2011

Lite peppad...

Av Vivi - 14 januari 2011 14:28

Jag är en sådan himla dysterkvist denna veckan, så det blir sparsamt med underållning här på bloggen...

Jag hittade iaf ett jobb som jag redan slängt in en ansökan till, lite peppande...

Jag har som sagt beställt ett glatt humör till nästa vecka så nu hoppas jag att posten inte strular!   

 

Undrar om jag ska unna mig ett glas vin till middagen ikväll, vi ska ju hem till mina föräldrar.

Jag borde egentligen har förberett lite saker inför kvällen, men denna veckan har jag haft noll inspiration till roliga lekar, korsord och annat. Vi håller nämligen på att planera en sommarfest till mina föräldrar, de firar nämligen 40årig bröllopsdag i år och dessutom fyller de både 65år detta året!

Alla tips på roligheter tags tacksamt emot !

 

Hoppas ni har en härlig helg, jag planerar att mysa en massa & sedan försöka få ngt vettigt gjort !

 

Massa kramar härliga bloggisar !!

 

  

 

 
ANNONS
 
Karinn

Karinn

14 januari 2011 14:46

bra!! jag hejar på dig!! kram

http://www.ka-os.se

 
Mia

Mia

14 januari 2011 16:30

Om det kommer bort på posten så lovar jag att skicka pepp via cyberrymden till dig :-D

Ja det är superkul o kroppen säger att den hittat muskler den trodde jag glömt berätta om hehe, blir kul sen när man hänger med ännu bättre i alla rörelserna också, svänger med så länge när jag inte fixar allt samtidigt.

Aldrig varit mycket för fikabröd så det känns lätt .. däremot har jag haft svårt att sluta med bröd o potatis, eller sluta med förresten, undvika i möjligaste mån och inte äta jämt heter det. Som i Grekland, vem kan låta bli att doppa goda brödet i tzatsikin, nä det funkar ju inte!

Så ta du av fikabrödet ibland, säg en siffra som max i månaden o så håller du den o tackar nej resten. Jag sa ja häromdagen, kladdkaka med glass, hallon o blåbär - liten bit kaka, lite glass o mycket hallon/blåbär, mums. Inte ge förbud till sig själv, bara riktlinjer ;-)

Nu bär det av hemåt o fixandet med rummet, lite hinner vi med innan kvällen är slut, eller så zumbar vi, duschar o ser På spåret, får se.

Bamsekramisar så länge!!

http://www.fredthevov.blogg.se

 
Fnulan

Fnulan

14 januari 2011 17:25

Du kan behöva en hel flaska =) Det mesta blir skoj då! Du fixar detta!

http://www.fnulan.se

 
Sussi

Sussi

14 januari 2011 21:15

Humöret kan inte alltid vara på topp! Allra helst när ens jobb är på spel. Jag tycker visst du kan få vara orolig utan att någon ska säga att du faktiskt har ett jobb. Snart kanske du inte har det. Fast jag hoppas ju givetvis du får behålla det så du kan få sluta när du får det nya jobbet istället..

Det känns ganska bra efter en vecka. Men det snurrar i huvudet av all information som matats in. Just nu känns det som om jag aldrig kommer få in de i huvudet..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Zandra

Zandra

15 januari 2011 00:02

Jag har tips på en lek. Det är egentligen en lek för bröllop men kan nog passa bra här också. Hur väl känner de egentligen varandra efter 40 år tillsammans? De får sätta sig på varsin stol med ryggarna mot varandra och ta av sig skorna, sen byter de en sko så att de har en av varje. Skorna symboliserar nu de själva. Sedan ställer du frågor du förberett innan. T.ex "Vem var först att glömma barnen på dagis?", eller "Vem diskar mest?". Sen håller de upp en sko för den person de tycker det stämmer in på. De ser ju inte vad den andra svarar och då är det kul för "publiken" att se hur överens de är :)

Vad kul att du ska börja sköta en häst! Du får väl provrida den några gånger först och se om ni kommer överens :) Ridning är ju väldigt bra träning också! :)

Kollade Tradera nu, de jag köpt nagel-grejer från verkade inte ha några annonser alls längre. Konstigt... Men sök bara på nagel stickers, nail stickers eller nail art och liknande så ska du nog hitta massa kul :)

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se