MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 12 januari 2011

Tur att jag kan skratta

Av Vivi - 12 januari 2011 16:20

Fy fasen vilken vecka och vilken dag ....

När ska trenden vända, när ska det bli arbetarenas marknad *suck*

 

*Nynnar*  "Ingen vill ha mig, ingen tycker om mig för att jag käkar mask..."

 

..okej kanske inte därför, tur att jag fortfarande har ett uns humor kvar!

 

Oh, Brother!
see more Failbook

 

Racist Joke FAIL
see more Failbook

 

Fashion Advice
see more Failbook

 

 

 

 

 
ANNONS
 
Fnulan

Fnulan

12 januari 2011 16:42

Vill till mexico... få lugn i själen och njuta av värme och god mat. Härlig berättelse du delar med dig!!

Ja jag ska lugna mig.. sen.... PUSS

http://www.fnulan.se

 
Linda

Linda

12 januari 2011 19:30

hihi jaaa från min kära fästman fick jag en superdator med knivskarp bild & supertunn, huur bra som helst!
Åhhh överraskningar piggar upp när man haft en riktigt dålig dag! Skall hämta ut massa te imån, sen får du hålla utkik vad som kommer hända med dem;)

http://hummingbird.blogg.se

 
simplysandy

simplysandy

13 januari 2011 08:46

Kul att du delar med dej av roligheter :) Sånt gillas! Man blev lite sugen på Mexico nu ju!

http://www.simplysandy.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se