MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 12 januari 2011

Dagens ...

Av Vivi - 12 januari 2011 08:30

Dagens snygga:

Måste säga att jag verkligen gillar Elin Klings kollektion, snyggt !


Dagens råd:

Va ödmjuk och kritisk gentemot dina egan åsikter, men stå fast vid dem om det är något du verkligen står för. / Missvivi


Dagens tillbakablick:

För ett år sedan pysslade jag med inbjudningskorten till bröllopet, jag tycker faktiskt de blev riktigt fina!

 

Dagens katt:

Jag hatar när det händer...   

funny pictures - Halfway through putting on her pantyhose, Peaches suddenly realized she'd forgotten to shave her legs.
see more Lolcats and funny pictures


Dagens stripp:

KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT SE HELA

Over the Hedge

 
ANNONS
 
Maddo

Maddo

12 januari 2011 20:37

Inte sTå fast vid dem då? ;)

Jag lever. Lite mycket just nu bara, men ni är väl vana..? :P

Kramar
ps. din länk blir tokig, komma istället för punkt någon stans! :)

http://blogg.dreammaddo.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se