MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 12 januari 2011

Dag 12 - Min handväska

Av Vivi - 12 januari 2011 17:00

 

Inköpt på Gekås, som många av mina väskor.

När det gäller väskor vill jag visserligen ha ngt jag tycker är snyggt, men den måste vara praktisk !

 

 


  


Här är några av de viktigaste sakerna jag har i väskan:

 

Bindor

Ögondroppar

Isskrapa

Handcreme Oliva

Borste

Plånbok

Mobil

Tuggummi (TriDent är en favvo , men har inte hittat det i Sverige)

Läppglans & Lip Venom

Fickspegel

Kleenex

Handsprit

 

Vad kan ni inte vara utan i handväskan ?

 
ANNONS
 
Maddo

Maddo

14 januari 2011 10:13

nej nej, jag menar att det var www,missvivis.se förut i länkfönstret när du kommenterade..!

Hmm, i en handväska? Handväska?! Jag har ingen handväska. Jag äger tydligen några men... nää! Väskor är ivägen. ;)

http://blogg.dreammaddo.se

 
malin-helena

malin-helena

15 januari 2011 13:14

Handkräm, handsprit, läppglans och hårsnoddar måste alltid finnas i min väska, sedan själv klart plånboken, mobilen och nycklar med då. Men de följer ju med av sig självt. :)

http://malin-helena.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se