MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 30 december 2010

JAG har inga planer på nyår...

Av Vivi - 30 december 2010 11:35

Detta året precis som året innan det.... och året innan det.... och året innan det, men inte året innan det   , så firar vi med E & M. Det har blivit lite av en tradion och en mycket bra sådan !

 

Bilder från förra året !

              

 

Detta året så har det dock skett två små ändringar...

1) Jag & M inte behöver bry oss det minsta om planeringen!

Grabbarna har nämligen sagt att de kommer laga mat, köpa dricka, diska...

ja sköta hela middagsbestyret helt enkelt!

Killarna fick förstås veta att hämtpizza inte räknas som finmiddag och efter att ha lovat oss att middagen inte kommer ur kartong, så kommer jag & M lugnt kunna luta oss tillbaka och bara ta det lugnt.

2) Vi kommer faktiskt inte fira hos oss utan hos E & M, detta för att det blir lite enklare då de har sin lilla busBruce. Hade de tagit med honom till oss hade katterna fått stängas in i vårt sovrum & sedan hade Bruce fått stängas in i gästrummet när det var dags att sova.

Blir lite lättare att helt enkelt vara hos dom i år !

 

Jag ser verkligen fram emot att äta gott, dricka gott, skratta mycket

och spela spel hela nyårsafton !

Hoppas ni har en härlig nyårsafton framför er !!!

 

 

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

30 december 2010 13:48

Låter som ni kommer få det kanon!!! =)

Ja internät är bra, man får chans och träffa så många trevliga människor man inte skulle träffat annars!!! :)

GOTT NYTT ÅR!

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Linda

Linda

30 december 2010 14:18

Hehe har haft den tatueringen sedan jag var 18 fyller 28 den 7!1 nu=) Har fler tattoos;)
Ja kul att ta lite magbilder så man har o jämföra med sedan,blicka tillbaka..gosmagen...=)

http://hummingbird.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se