MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 30 december 2010

Dagens...

Av Vivi - 30 december 2010 08:00

Dagens sanning:

Tänk vad tiden går fort... för ett år sedan hade vi varit på Lögnäs för första gången och kollat på bröllopslokal...


Dagens artikel:

Aftonbladet hade en artikelt om hur man blir av med sitt sötsug, kan ju vara bra att läsa nu efter julhelgerna.   

 

Dagens tips:

Istället för raketer som är dåligt för både hundar & miljön varför inte köpa rislyktor?

Det brukar finnas på de flesta ställen som säljer raketer.

Här kan du köpa 10 st för 249 kr   (bild från prylfabriken.se)

 

Dagens sanning:

Jag vet ...sexistiskt, men så rolig ! !

epic win photos - Spandex Duality
see more Hacked IRL - Truth in Sarcasm

 

Dagens stripp:

Hahhaha... så bra !!

  

 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

30 december 2010 10:01

Den där artikeln skulle jag behöva läsa..
Fast jag spar det till efter nyår för då kommer det glufsas i igen ;)

Vad bra med tips på bra produkter. Det där läppglanset skulle jag vilja prova..

Jag som älskar ljushållare och sånt borde ju verkligen vara med i Johannas tävling :)

Jag tror faktiskt jag blev nöjd ändå. Det böljande tyget var nog ingen dum idé av tatueraren. Inget fel på fantasin i alla fall ;)

Gott nytt år..
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se