MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 14 december 2010

Lian Hearn - Sagorna om klanen Otori

Av Vivi - 14 december 2010 10:00

Jag har nu läst ut den tre första böckerna ur denna bokserie om klanen Otori och jag älskar dem!! Jag kan verkligen verkligen rekomendera dessa böcker,

de är faktiskt bland det bästa jag läst på länge!

 

Dessa böcker handlar om klanen Otori och huvudpersonen är Takeo.

Vi får följa honom från att han som ung blir adopterad av familjen Otori

och hur detta sedan påverkar resten av hans liv.

Det är spännande böcker med mycket intriger och förvecklingar,

naturligtvis får vi också en fantastisk kärlekshistoria berättad för oss

mellan alla krig, mord och mysiska öden.

 

 

Författaren har ett vackert språk med vackra beskrivningar på både natur & händelser. Det är böcker som är väldigt lättlästa och som jag upplever att man verkligen fastnar i.

 

Känner ni att min info inte räcker till kan ni läsa mer här och jag tycker verkligen ni ska ta och köpa dem & läsa dem, det kan ni t.ex göra här !

En bra julklapp kanske ?

 

 På kudde av gräs (9789170011924) -  Lian Hearn - Böcker Under lysande måne (9789170012334) -  Lian Hearn - Böcker

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se