MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 7 december 2010

*snorvel & sniff* fran Mexico !

Av Vivi - 7 december 2010 15:33

Nu har vi lanat hotellets datorer en liten svang igen   

Vi har tagit det ganska lugnt dessa forsta dagar i Mexico och anda har jag lyckats dra pá mig en forkylning, vaknade upp helt tappt i nasan i morse.

Som tur ar sá ar det bara nasan och halsen som kranglar, jag har ingen feber och ar inte sarskilt hangig.

Jag kommer ta det lugnt i dag och forsoka hálla mig borta fran solen, vill inte gora forkylningen varre eftersom vi ska ut pá en djungeltur i morgon.

Ska ocksá se om jag kan fá tag i nágon bra forkylningsmedecin, de brukar de ju ha utomlands.. och dá syftar jag inte pá Tequila avan om det nog kommer vara det mexikanerna kommer rekommenderar forst   

 

Om jag inte redan sagt det ar hotellet vi bor pá helt underbart!

Det finns massa olika matstallen, men vi har redan hittat var favorit restaurang, Pescatore ! Det ar en mysig italiensk restaurang med jattegod mat och trevliga kypare! Vi har tankt att ta oss ut och ata utanfor hotellet ocksá och vi har en del planer... Carlos & Charlies finns har i Playa del Carmen, men ar ett ganska lugnt stalla tydligen, vi ska istallet leta reda pa crazy frog som ar Playa del Carmens "partyrestaurang".

 

I sondags var vi ivag pa den beromde delfinturen   

Gud vilka harliga djur det ar !!!!

Vi akte med en lokal guide fran hotellet (sa det blev tyvarr bara delfiner och inga sjokor Zarah-Lou, men det gick minst lika bra det.)

Det var sá underbart, delfiner ar verkligen kelna & sociala djur och deras skinn kanns verkligen som en blandning av sammel & stovel   

Vi kopte en massa dyra foton sá ni kommer fá se nágra nar jag kommer hem, aven om jag ser ovanligt fjantig ut pá varenda bild, jag hade namligen ett leende som strackte sig fran ena sidan av ansiktet till det andra under hela simturen !   

Vi gjorde foot push och massa andra roliga saker, vi fick en massa information ocksá och aven om det var dyrt sá gick det mesta av vinsterna till valgorande andamal !

 

Det finns sa otroligt mycket jag skulle vilja se och gora har i Mexico, men vi kommer nog inte hinna med halften, Vi ska som sagt pa en djungeltur i morgon, sedan en battur med en Katamaran och sedan ar naturligtvis Chizen Itza - pyramiderna. Vi ska ocksá forsoka ta oss till Cozumel en eftermiddag & om vi hinner ta oss till Tulum. Hade garna besokt Isla Mujeres, men tror inte vi hinner det, lite tid till att sola, dricka frozen Mangos & mysa maste man ju ha ocksá   

 

Hoppas ni har det bra!!

Massa kramar

/Missvivi

 

     

 
ANNONS
 
Zarah-Lou

Zarah-Lou

8 december 2010 01:05

VAD KUL att du uppdaterar! Nu förstår jag hur mina läsare kände när jag uppdaterade från Mexiko! ;D

Kul med djungeltur och Chitzen itza - två saker vi inte hann med. Eller hann och hann, vi tog lite för många lata dagar.. hähä

Jag ska vara ärlig - SYND att ni inte hinner med Isla Mujeres! Det blev helt klart (både min och A:s) favoritställe vid Riviera Maya (av alla ställen vi var på alltså; Cancun, Carmen, Cozumel, Tulum, Akumal..) Isla Mujeres kändes lite som ett mini-Kuba (så som man tror att Kuba skulle kunna vara) :)
Makalösa stränder och söt liten stad med färgglada hus!

Men deppa inte, hela Mexiko är såklart heeeeelt underbart i sig! Och ni har ju fått simma med delfiner och gjort massa annat - bara vädret är ju fett nice!! :D

Måste oxå fråga; är det mycket folk tycker ni? Turister alltså.. hade varit kul att höra då vi tyckte det var rätt lugnt. Men högsäsongen drog ju igång när vi åkte hem (och ni dit). Men det kanske inte har kommit igång riktigt än? :)

//Zarah-Lou, som för tillfället sitter och skriver en liten "miniguide" över Mexiko till bloggen ;D

http://zarlei.com

 
Karin

Karin

8 december 2010 07:10

åh vad härligt det låter!! ta en massa foton på skogsturen och pyramiderna ;) delfinerna lät ju helt amazing :). Hälsa mannen. Puss och kram!

http://www.ka-os.se

 
Ingen bild

La mor

8 december 2010 09:13

Så underbart min älskling, jag är jättelycklig för er skull. Hoppas inte Thomas smittas av Din lilla baselusk. Jag är lite, lite avis på simmet med delfiner, men jag ska ta en gammal stövel med ner till Turkiet och simma med den, kanske kan den till och med ge mig ett sådant där foot shoot....:) Älskar Dig, pussa Thomas från oss

 
Johanna

Johanna

8 december 2010 20:36

Krya på dig!!! och njut!

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

13 december 2010 00:33

Men vad tråkigt att du gått och dragit på dig en förkylning. Tur dock att du inte har någon feber så du orkar utforska Mexico ordentligt. Låter jätteskoj med en djungeltur. Hoppas ni får se många intressanta djur och växter då. Det ska bli kul att få se lite kort sen. Allra helst på en brett leende Vivi som simmar med delfiner :)

Ha en fortsatt trevlig semester

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se