MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 30 november 2010

Skriker folk när du vaxar ...*ahhhhhhhhhh*

Av Vivi - 30 november 2010 15:30

Igår var ju det en ganska stressig dag men jag hann med det viktigaste iaf : 

vaxning, julkorts-shopping, fika, handla mat och börja packa!

 

Jag har ju valt att vaxa ben och bikini linje inför denna resan, resultatet håller ju myyyycket längre än om man t.ex rakar.

Jag har vaxat på salong förut och det har inte gjort särskilt ont och gett bra resultat, denna gången provade jag en ny salong som var lite billigare. 

Riktigt bra val, inte nog med att de var billigare, de var nogrannare också!

 Detta kändes speciellt när de vaxade bikini-linjen...

Jag brukar inte tycka att det gör särskilt ont att vaxa sig, det svider till men går snabbt över, men jag kan avslöja för er att jag nästan skrek rak ut när de vaxade min bikini-linje... de var som sagt väldigt nogranna    

 

Träffade mina girls igår också på en våffel-fika, mumsig och väldigt mysigt!

Tänk vad mycket som händer på bara några veckor...

D har gått ned nästan 20 kilo med sin PT & ska bli sambo

M ska kanske flytta

K hade fått nyförlovnings ring

 

Jösses...här går det undan, undrar vad som hänt tills man kommer hem då??

 

Mina härliga tjejer !!

  


 
ANNONS
 
Jenny

Jenny

30 november 2010 18:08

Stakars lilla människa, men jag förstår vad du menar med att det håller längre är rakning. Ska nog prova jag med, brukar ju oftast raka om jag ska va ärlig. När åker du och hur länge blir du borta? Du tar med laptopen hoppas jag så du kan fortsätta blogga.

http://elingeviltspar.bloggplatsen.se

 
Johanna

Johanna

30 november 2010 23:06

Ja men klart vi vill ha dina inlägg, can´t live without them!

vaxar mina bryn känns inte alls... kan tänka mig dte är samma med bena :)

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se