MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 30 november 2010

Dagens....

Av Vivi - 30 november 2010 09:00

Dagens tips:

Ännu ett fynd på tradera som Zandra lagt upp, Carolinas Gynnings parfym !!


Dagens plan:

Idag blir det upplärning av min vikarie hela dagen, det ska bli riktigt roligt, hoppas bara jag kan vara pedagogisk nog !

 

Dagens tack:

Tyvärr har Leslie Nielsen gått bort , han blev 84 år gammal.

Tack kära Leslie för alla de skratt du gett mig, mina kära far älskade din "nakna pistolen"-filmer !

 

Dagens coolingar:

Säker alldeles för smala för mig, men tusan vad coola!

599kr på Bubbleroom

Bubbleroom.se" href="http://images.bubbleroom.se/data/product/thumb-600/stovel-37565-2.jpg">Bubbleroom.se" src="http://images.bubbleroom.se/data/product/thumb-300/stovel-37565-2.jpg" alt="Francesco Milano Stövel Grigio (Mörkgrå) på Bubbleroom.se" />


Dagens visdom:

klicka på bilden för att se hela
Rose Is Rose

 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

1 december 2010 11:02

Men vad tråkigt att han gått bort. Jag lever tydligen i en skyddad verkstad för jag hade inte hört det..

Sv. Jag håller mig till samma branch som innan. Jag har jobbat med transporter i över 10 år nu så jag är jätteglad att få fortsätta med det. Det här transportjobbet låter till och med roligare än det jag hade tidigare :)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se