MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 15 november 2010

Någon som vill sponsra ?

Av Vivi - 15 november 2010 15:32

Ibland blir man lite mer shoppingsugen än vanligt, dessa två klänningarna från Bonprix.se är ju helt underbara !!!

Jag har storlek 36/38 på Bonprix modeller, vill gärna ha den första i blått & den andra i svart (fast iof fungerar grått också)

Så har ni pengar över blir jag ju inte ledsen om någon av dessa dimper ned i min postlåda ....   

 

En till Mexico...

Maxiklänning

 

....och en till jobbet !

Stickad klänning

 

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Johanna

15 november 2010 17:22

Ja vi får jullov 20dec - 4jan, det längtar man till... men arbetet måste vara klart då annars får vi inte ut vår examination den 14jan! :/

 
Linda

Linda

15 november 2010 18:26

SNYGGA! Åh skall du t Mexico din fuskapa!!!!När?

http://hummingbird.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se