MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 15 november 2010

Fest & Julmarknad

Av Vivi - 15 november 2010 10:00

Nu sitter man på jobbet igen och då har jag ju tid att blogga lite tillskillnad från helgerna    


I fredags efter jobbet så åkte jag och några vänner till växjö, det var nämligen så att vår kompis M´s pojkvän har hört henne prata om hur mycket hon saknar sina vänner, så han hörde av sig till oss och fick upp oss på en liten överrasknings fest till M. Jag har inte träffat M´s pojkvän tidigare och jag kan säga att en sådan gullig, omtänksam & personlig överraskning gav honom några extra pluspoäng   .

 

Det var lite fest på fredags kvällen och M var naturligtvis jätteglad över att vi kommit, jag var väl inte riktigt på festhumör om jag ska vara ärlig, men jag hade trevligt ändå.

Jag provade ett rosévin som hette Pink pet och kom i plast flaska! Inte det godaste rosevinet jag prövat, men praktiskt och drickbart! Sedan blev det lite kel med M´s härliga hund, den lyckligaste & gladaste hund jag mött, lite nattliga magdanslektioner hann vi också med innan jag trillade i sängs vid tre-tiden. 

 

Dagen efter steg vi upp liiiite för tidigt och följde med till Huseby Julmarknad, riktigt mysigt var det även om vädret kunde varit bättre. Trots lite penga-brist fick både whiskey-cheddar ost, Huseby glögg och brända mandlar följa med hem. Jag var väl hemma vid sex-snåret och har varit rätt seg resten av helgen.

Jag skulle ju på börjat lite storstädning igår, men latmasken hindrade mig,

den och firandet av min fina pappa förstås !

  

 

Julmarknader är lite mysigare med snö ... 

  

 

 

 
ANNONS
 
malin-helena

malin-helena

15 november 2010 13:04

Egentligen är det lite galet att det redan börjas med julmarknad. Borde de inte vänta till första advent i alla fall? Fast jag längtar ju till jul med. (A)

Hihi.. klicka in på min blogg och se vad jag gjort. Vet inte om jag riktigt fattat det än faktiskt. ohh..
Kram!

http://malin-helena.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se