MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 15 november 2010

Dagens...

Av Vivi - 15 november 2010 08:45

Dagens Nemi:

De som är lyckliga är nog lite konstiga ändå ...


Dagens lycka till:

Till min make som har sin första jobbdag idag !


Dagens rubrik:

Blev inte aaaaalls nervös när jag läste att ett stort hotell i Playa del Carmen hade haft en explosion, men det var en olycka och inget attentat *phu* och det var inte vårt hotell.


Dagens latmask:

Jaaaag! Skulle egentligen tagit tag i lite av storstädningen igår, men det var jag alldeles för trött för, det får bli ordentliga tag nästa vecka!


Dagens stripp:

(Klicka på bilden för att se hela)

Rose Is Rose

 
ANNONS
 
Margita

Margita

15 november 2010 09:46

Ja du, ungarna som är kvar tycks inte märka att någon är borta....istället tar de nu plats och jag ser sidor hos Aram som han inte visade förut, han är mer kelig nu :) Tomt är det helt klart, plötsligt väldigt TYST ;) Mamma Alice verkar inte heller ha reagerat nåt speciellt, hon leker och står i med de två som är kvar, reaktionen kommer väl när alla flyttat....

http://sengas.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se