MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 15 november 2010

Underskattat

Av Vivi - 15 november 2010 12:30

Igår satt jag lyckligt och tittade på en av mina favoriter bland Disney-filmerna,

skönheten & odjuret!

 Disney klassiker 30: Skönheten och odjuret (2 disc) - DVD - Film

Hittade den på Gekås för bara 139kr, klart jag inte kunde låta bli !

 

Jag slogs av hur mycket bra musik det finns i tecknade filmer, inte bara disney utan även andra tecknade filmer.

Snubblade t.ex över denna låten häromdagen, den kommer från en av mina favorit filmer när jag var liten "Landet för länge sedan".

Någon mer som sett den ?

Har ni själva någon favoritlåt från en tecknad film?


  
ANNONS
 
malin-helena

malin-helena

15 november 2010 15:03

Ja, lite spontant kan man säga. :)
Men det är roligt att testa lite nytt (fast jag har egentligen haft håret såhär förr med)
Fast det kommer nog att bli långt med tiden igen. Kanske lite andra roliga frisyrer på vägen bara! :D

Tecknad film musik är riktigt bra. :) Jag gillar musiken i Aristocats! Älskar hela den filmen.
:)

http://malin-helena.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se