MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 22 oktober 2010

En annan form än rund...

Av Vivi - 22 oktober 2010 08:47

Nästan en månad sedan jag skrev om mina "vikt"mål inför resan, det har ju gått så där , men nu är jag igång igen.

 

Ja... tanken var att jag skulle börjat min sockerfria period i måndags, men onda makter såg till att det fanns lite godis kvar sedan helgen... fröken Odisciplina såg naturligtvis till att ta hand om de överblivna choklad-bitarna.

Hon tar rätt stor plats när jag är sjuk...

Herr Latmask tar också stor plats vid sjukdom, men det är helt okej...det som är lite tråkigt är att han alltid är så svår att bli av med när man väl blivit frisk!

Hursom...

 

Sedan i tisdags har jag faktiskt försökt minska intaget av kolhydrater, mest genom att inte äta så förbenat mycket pasta. Jag ska köpa hem lite fler ägg och försöka laga mycket omeletter nästa vecka, mycket rotfrukt i ugn får det också bli.

Jag har också låtit bli alla frestelser i form av kakor, läsk eller godis, jag skulle nog vilja säga att jag håller min sockerfria diet bra med ett undantag... jag har minskat så jag bara har en sockerbit i mitt morgon-te istället för två, men jag kan inte vara utan helt.

Ska köpa lite honung nästa vecka så slipper jag använda socker.

 

Denna veckan har det inte blivit så mycket motionerande just för att jag varit sjuk, men en promenad blev det efter jobbet igår iaf.

Tyvärr syns det ju inte på vågen hur fantastiskt duktiga jag och min man varit, men det är bara att försöka ignorera och fortsätta.

Mitt mål är främst att bli sundare, men jag faktiskt också ett viktmål,

jag vill ligga under 70kg och helst väga 68kg när jag åker på bröllopsresan!

Jag ska också testa att köpa en detoxdryck att kompletera med för att se om det hjälper kroppen att bli av med lite ansamlad vätska m.m. 

Sedan är det möjligt att jag kör min egna detox innan resan.

 

Här på min bröllopsdag vägde jag 69kg , bra vikt, bra dag!

  

 

 

 
 
Sussi

Sussi

22 oktober 2010 09:31

Skönt att du är i gång igen. En annan har liksom fallti av komigånghjulet ;)
Jag vill gå ner så man undrar ju varför man fortsätter slänga i sig diverse onyttigheter och inte beger sig ut på minst en promenad nu när man har tiden? Dumma mig!!

Claudia Gallis blogg tittar jag också i lite då och då. Henne gillar jag. En riktigt "normal" tjej. Det var kul att läsa om hennes resa nyss..

Bara 6 veckor kvar.. Ååå vad ni kommer få det kul. Ingen risk att det kanske finns en liten plats kvar till mig? Jag kan ligga i resväskan om det är så!! ;)

Ha en fin fin dag
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Zarah-Lou

Zarah-Lou

23 oktober 2010 14:53

Alltså.. kan JAG så kan DU!! Jag är the queen of lathet, omotivation och dålig karaktär.. men resan peppar verkligen mig och det går för en gång skull riktigt bra! Så HEJA HEJA DU KAN! :D

http://zarlei.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards