MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 21 oktober 2010

Viktig kattkunskap

Av Vivi - 21 oktober 2010 15:49

Tjena alla Cool Cats !

     

 

Okej, tvåbeningar (speciellt matte & Husse) jag har nu slutat försöka väcka er tidigt trots att detta var endast för eran skull och jag känner att jag behöver sätta ned tassen förklara några saker för er !!!

 

Jag gillar inte att bli omkringburen!

Matte jag kommer alltid försöka ta dina hårband om du lämnar dem framme!

Allt från dörrknoppen och ned är mitt (och lite mammas) och allt ovanför är också mitt om jag vill ha det !

Om du vill ha min uppmärksamhet är det bäst jag får något för det!

Jag gillar inte att bli klappad, men ibland tillåter jag det .... ibland och då ska det gå rätt till:

Funny Pictures - How To Pet a Cat Comic
see more Lolcats and funny pictures


Så ... hoppas nu detta kan reda upp eventuella missförstånd !

Dessutom vill jag klaga på att ni inte gett oss godis på flera dagar och jag saknar mina möss. Alla är injagade under soffan, ta fram dom !!!!

 

*Tass med klös*

från en höstirriterad Angelique !

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

21 oktober 2010 16:35

Haha bra kattkunskap :)

Nej det är inte ofta så när det händer måste man såklart blogga om det! Nöjda kunder är bra kunder!

Klart vi skall peppa varandra, jag hoppas jag slipper fuska! :)

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Zandra

Zandra

23 oktober 2010 17:08

Hahaha, älskar instruktionerna för hur man ska klappa katten :)

http://drak.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Katti

26 oktober 2011 16:59

Definivt syskon med mig! Jag gillar inte heller att de bär mig, pfft! Klappas? JAG bestämmer vem och när jag klappas. ok? Ja om Dea vill fast jag inte vill då ställer jag väl upp då, för hon är bäst <3
High five
Edward

Vivi

31 oktober 2011 10:50

Jo jag har sett bilderna på FB, så söt, men inte lika söt som du så klart !!! ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se