MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 21 oktober 2010

Jag är med i Biggest looser !!!

Av Vivi - 21 oktober 2010 10:30

Vi är rätt många, men denna gång är inte alla  jätte överviktiga utan behöver tappa allt från 20-5 kg. Jag är otroligt förväntansfull eftersom jag gillar programmet så mycket och över att få träffa Jillian och Bob.

Efter ett tag märker jag att alla får träna hårt utom jag.

Det är ingen som pushar mig, ingen som skäller på mig eller uppmuntrar mig och jag känner mig lite bortglöm. Detta gör också att jag varken kan eller vill träna lika mycket som de andra.

 

Tillslut konfronterar jag Jillian och frågan varför jag inte får vara med att träna, hennes svar blir : "vad tror du själv ?"

Jag tänker lite och säger sedan: "För att jag inte kämpar lika hårt, för att jag ger upp för lätt" ....

Sedan vaknar jag ....

 

Knasigt det där med drömmar, de kan säga rätt mycket om vad vi tänker och tycker. Denna drömmen var ju lite väl enkel att tyda kanske , inga underliggande budskap alls.

Vad jag sedan ska göra med denna informationen är ju en annan femma...

 

 

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se