MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 20 oktober 2010

Jag är så lätt!

Av Vivi - 20 oktober 2010 11:43

Jo men visst!

Jag gillar Christina A.

Cher är ju faktiskt en legend

Jag verkligen älskar dans & "dansfilmer".

Jag kommer definitivt inte missa denna !

 

 
ANNONS
 
Mia

Mia

20 oktober 2010 13:57

Den vill jag med se!!

Älskar CHER, legendariskt bra röst o häftig tycker jag!

http://www.fredthevov.blogg.se

 
Mia

Mia

20 oktober 2010 14:20

Ja då funkar säkerligen denna också :-D blir kul att höra sen vad du tyckte!! och om jag äntligen ser den (när den sen kommer på dvd typ långsam som en gnu med att se filmer numera jag som gillar bio annars) hur jag tyckte :-D jämfört med dig!

http://www.fredthevov.blogg.se

 
Filozophie

Filozophie

20 oktober 2010 15:50

Jag hänger på utan att tveka. Kanske med en mysig fika innan eller efter filmen?!

http://www.filozophie.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se