MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 18 oktober 2010

Hemma....

Av Vivi - 18 oktober 2010 13:28

I natt har jag sovit kanske si så där 2-3 timmar (katternas fel b.la) och vaknade med en jäkla huvudvärk, förmodligen pga sömnbristen, har dessutom lite känning i halsen.

Jag har som ni kanske räknat ut stannat hemma idag.

Det blir som vanligt när jag är sjuk inte så mycket tid vid datorn utan mest i sängen eller soffan, så jag hoppas ni klarar er utan mig idag.

 

Helgen var underbar, vi var vid Hovshallar och traskade omkring ett bra tag, sedan åkte vi och fikade på Killeröds Cafe som har en äppelkaka som iten är av denna världen *mums*, på vägen hem kunde köpte vi pumpor! De fixade jag ju med igår!

Kvällen avslutadens med en mysig middag hemma hos D och spelandes roliga spel!

 

Vi spelade Buzz & sjöng sing star the 90´s , massa roliga låtar som man har en hel del roliga minnen till. Fastnade verkligen för Buzz, kanske värt att leta efter ett playstation 2 bara för det spelet. Jag har haft det underbart med tjejerna!!! 

 

Killeröds äppelkaka

  

 

Korna gick lösa på Hovshallar

  

 

Location locatio location

   

 

Kossa Mu har fin utsikt !

  


 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

18 oktober 2010 21:05

Nu ligger vinnaren uppe i tävlingen i samarbete med victorian dreams. Kolla om det blev du!

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Filozophie

Filozophie

19 oktober 2010 21:36

Tänker på dig och hoppas du får sova i natt.
Utmaning till dig finns hos mig.
Puss

http://www.filozophie.bloggplatsen.se

 
Margita

Margita

19 oktober 2010 22:19

Åh vilka härliga bilder!! :)

http://sengas.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se