MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 13 oktober 2010

Dagens...

Av Vivi - 13 oktober 2010 08:15

Dagens åsikt:

Debatten om religionsundervisningen i skolan går het, personligen tycker jag att alla religoner borde få samma plats, religion är en otroligt viktig del av samhället och tyvärr även orsaken till mycket problem. Ökad kunskap= ökad förståelse = mindre bråk, men det är ju bara min åsikt ... vad är er ?


Dagens inlägg:

Tycker Filozophie skrev ett så bra inlägg om industrin kring vatten på flaska, läs mer här !!

 

Dagens grattis:

Till den vackraste, roligaste, klokaste och mest tålmodiga maken i världen,

grattis till ditt nya jobb !!!

 

Dagens humör:

Det är något som är på gång i kroppen och jag vet inte riktigt vad, nu har jag fått ngn infektion vid min visdomstand (*aj*), men jag ska göra allt för att fajtas tillbaka! För även om inte kroppen är på så gott humör så är jag det !

 

Dagens tillbakablick:

För två år sedan fick jag en ursäkt, det var på sätt och vis 15 år försent, men den värmde ändå!

 

Dagens Nemi:

Detta kunde varit jag förra veckan ...   

 

Dagens foto:

Från vår första Halloweenfest tillsamman, den kväll vi sa de magiska "jag älskar dig" för första gången.

  

 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

13 oktober 2010 10:07

Men gud så kul. Har mannen din fått jobb! Ett stort grattis från mig. Det är nästan som att vinna på lotto när man tar hem ett känns det som ;)

Awwww vad gulligt med minnet från ert första "jag älskar dig"

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Zandra

Zandra

13 oktober 2010 13:54

Jag tycker också att alla religioner ska få lika tid i undervisningen. Det är viktigare än någonsin med tanke på vilket mångkulturellt samhälle vi lever i.

Vad fina ni är på bilden. Piratparet :) Och vad kul att din karl fått tag i jobb! :)

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se