MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2010

I DO I DO !

Av Vivi - 12 oktober 2010 10:12

Nepp... jag är inte gravid!

Det är ju annars en sådan grej som folk alltid tror är på tapeten nu när man är nygift... det är lite grann som att jag verkligen inte har en ursäkt längre, att jag borde bli gravid nu när jag är gift, för att jag inte vill just nu räknas inte riktigt ....

Men det var ju faktiskt inte det jag skulle ta upp   

 

På väg hem från Kick Off:en så körde vi förbi och hämtade ett paket som hade kommit till mig, jag tyckte det var lite mystiskt för jag väntar inte på ngt.

Jag bad tjejen i kassan dubbelkolla att paketet verkligen var till mig och det var det, ett paket från Make up store ...  ??

 

Titta !!!!

    

 

Jag hade glömt att jag var med i en tävling där jag tävlade om bröllops kit från make up store, gissa om jag blev glad !!!!

Tusen tack snälla alltombröllop som drog mitt namn ur högen!!

Det innehöll fyra fina ögonskuggor, två läpppennor, en eyeliner och två läppstift +  en lite bok med smink tips. Så himla lyxigt !!!!

Nu har jag iof hunnit gifta mig, men jag kommer definitivt ha stor användning av denna fina ask ändå !

 

Tack !

     

 

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Karin

12 oktober 2010 12:32

vad kul att vinna en sån fin ask!! ses på lördag :)

 
Zandra

Zandra

12 oktober 2010 12:49

Wow! Åh vilken trevlig överraskning :D

Haha, ordet "gravid" hade blivit en reklamlänk, när jag höll pekaren över kom det upp en ruta med reklam för produkter mot smärta, värk och ohälsa X-D ingen positiv syn på graviditet alltså, höhö.

http://drak.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

13 oktober 2010 10:00

Vilken tur du har! Jättefin vinst. Grattis :)
Såna överraskningar kan man helt klart vänja sig vid ;)

Ha en fin fin dag
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se