MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2010

Dagens...

Av Vivi - 12 oktober 2010 08:30

Dagens Rocky:

Jag brukar läsa Rocky-stripparna, de är okej men det är inte så ofta jag fastnar, men denna var helt klockren!

 

Dagens dyra:

Lämnat in bilen på service idag, hoppas det inte blir allt för dyrt!

 

Dagens duktiga?:

Funderar på att gå en promenad efter jobbet idag, men det beror ju lite på hur det blir med bilen.... kanske får gå hem idag   

 

Dagens fundering:

Söta Foki presenterar Dress of the Day denna veckan på Bubbleroom. Har kikat på denna klänning förut, ska jag lägga ut 149kr på denna idag ? Eller ska jag vara duktig och spara de pengarna??

VILA Imillo Short Dress Sky Grey

 

Dagens låt:


 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

12 oktober 2010 10:17

Håller tummarna för att servicen inte ska bli dyr. Man blir nervös av att ha bilen på verkstan. Ofta brukar dom hitta något mer som måste göras..!

Haha simons´s cat eller vad den nu hette. Sååå rolig.

Ha en fin fin dag

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Zandra

Zandra

12 oktober 2010 13:12

Väldigt fin klänning faktiskt :) Men du kommer säkert hitta massa fina kläder i Mexico också.
Shakiras hår är ju helt underbart i den videon! Men hu vad smal hon är >.< för smal där tycker jag.

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se