MissVivis synvinklar

Alla inlägg under september 2010

Av Vivi - 25 september 2010 13:51

Idag skulle jag gått en lång promenad på morgonen, tyvärr har det regnat non-stop sedan kl. 09.00 *suck*. Sedan har jag dessutom ont i vad jag tror är min behinna i vänster ben, knas! Det kan man väl inte få bara efter att ha gått lite mer än vanligt !

Sätter lite käppar i hjulet för mig vad det gäller steg tävlingen.

 

Jag ska ta sätta mig med en kopp the framför "the labyrinth" innan jag gör mig i ordning för att göra några ärenden och sedan åka in till min tjejkompis.

Ska ta med mig lite roliga filmer och lite godis, kommer bli riktigt mysigt!

 

Jag har ju en svaghet för gamla fantasy filmer och denna är en klassiker

som har David Bowie i en av huvudrollerna !


ANNONS
Av Vivi - 25 september 2010 10:00

Dagens tema:

Länkning & långa Dagens...

 

Dagens kloka:

Denna artikeln tycker jag ni ska läsa, den handlar främst om den nya serien "Kungarna av Tylösand" och den skada serien orsakat för de ungdomar som har varit med, inte bara den psykiska utan artikeln tar framförallt upp den fysiska!

Visst finsn det endel av mig som tycker det är roligt att se dessa människor göra bort sig, men jag tänker inte se programet mera!


Dagens åsikt:

Det där med päls... Min personliga åsikt är att gamla pälsar är okej, de som inte har med industrin att göra utan skjutits utav jägare, ja det tycker jag är okej.

Nya pälsar däremot kommer från pälsindustrin, från farmar. Detta är inte okej!

De är djur som plågas och lever under fruktansvärda förhållande, visste ni t.ex att djuren inte alltid är helt döda när de flås ? Nej jag förstår inte hur man kan köpa en helt ny päls !

Dagens köp:
Köpte denna igår och vet inte om jag ska behålla den eller ej, rätt gosig, men är den värd 199kr nu när jag ska spara pengar?
Lindex Shop Online - Snood


Dagens låt:
Denna gruppen jämförs med Depeche, jag tycker det är stor skillnad, men visst låter det som om depeche kan vara Hurts stora inspiration. Vad de än gör så fungerar det, tycker denna låten är riktigt bra.Dagens foto:
  

ANNONS
Av Vivi - 24 september 2010 15:00

Kanske ska jag dansa runt till denna låten ikväll, i min sexiga rosa mjukis-outift.   

Av någon konstig anledning tänker jag alltid på vårt bröllop när jag hör denna, trots att den inte spelades en enda gång! Jag skyller detta på singelbordet ! 

      

 

Låten jag omöjligt kan uttala namnet på 

med artisten jag inte kan stava till...

Av Vivi - 24 september 2010 14:30

Jag kommer sakna honom men....

 

Efter jobbet ska jag åka och handla lite gott att äta och kanske ta en kort vända in och kolla i några butiker, måste ju skaffa lite extra steg för stegtävlingen. 

Sedan har jag gärna hittat en snygg snodd/halsduk till höstens promenader.

(se snygga exempel här)

 

Ikväll planerar jag att koka ihop ngt gott, gärna med mycket champinjoner eftersom Mannen inte tål det, kanske göra en drink, hälla upp lite gott i godis skålen, sätta på mig mina uuuursexiga sockar och den heta morgonrocken    för att sedan slå mig ned framför TVn och njuta av att ha ensamrätt på fjärrkontrollen!

TV och lyxmat *Yey*

    

 

 

 

Av Vivi - 24 september 2010 13:00

En favorit i repris...


Hur man får polisen att komma när man behöver dom……….

Björn från Höör i Skåne var på väg att gå och lägga sig när hans fru sa att han hade glömt att släcka ljuset i garaget. Garaget låg i anslutning till huset och Björn hade precis öppnat bakdörren för att gå och släcka när han upptäckte att där var folk i garaget som höll på att plocka till sig av hans grejor.

Han ringde polisen och frågade om dom kunde skicka en polisbil. Polisen svarade att alla bilarna var upptagna och rådde honom till att låsa alla dörrar så skulle de skicka en bil så fort det blev någon ledig!

OK, sa Björn, la på telefonen och räknade till trettio. Sen ringde han polisen igen. ”Hej, jag ringde nyss om att jag hade tjuvar i mitt garage. Ni behöver inte komma för jag har skjutit dom.” Sen la han på.

Inom några minuter var 6 polisbilar, en helikopter, en brandbil och två ambulanser på plats. Dom tog tjuvarna på bar gärning.

 

En av poliserna gick bort till Björn och sa: ”Jag tyckte du sa att du hade skjutit dom...?”

Björn sa: "- och jag tyckte du sa att du inte hade några lediga bilar…"

 

 

Av Vivi - 24 september 2010 09:01

 

Var inne på Malin-Helenas blogg och blev påmind...

Vi får inte blunda för att trafficing finns även i sverige

och tyvärr är det väldigt många barn & ungdommar som råkar illa ut.

Jag skrev på direkt, gör det du också !!

Skriv på för att sverige ska skärpa lagarna mot trafficing!

Skriv på här !

 

 

 

 

Av Vivi - 24 september 2010 08:30

Dagens sakna:

Nu får jag inte se honom på 4 dagar   


Dagens bästa:

Löning idag !!

 

Dagens vikt:

Det känns lite hopplöst när man är jätteduktig heeela veckan, äter rätt & tränar, men det enda jag gått ned är 0,2 ... vilket kan var typ ..en fis !

Tänker inte ge upp, men det är tröttsamt!


Dagens Nemi:

Man får var lite försiktig kring Twilight-fans....

 

Dagens prioritering:

Jag: Kolla här, visst är den underbar,den skulle jag köpa om vi vann massa miljoner!

Mannen: Du skulle väl köpa den om vi vann bara en miljon ?!

Jag: Nej då hade jag blivit snål... då hade det fått bli ett par dyra skor istället  

Dolce 4999kr ...som hittat...

Dolce & Gabbana / D&G Keyhole Dress Grey


Dagens plan:

Mysa med mig själv, katterna och ja ... i ren protest tänker jag köpa lite godis !!


Dagens sanning:

funny pictures-The ways of The cat are Mysterious ..but anyone who's ever owned a cat for longer than half an hour could have predicted this.
see more Lolcats and funny pictures

Av Vivi - 23 september 2010 14:45

Tyvärr träffar man ju ofta på idioter i trafiken!

Jag skrev ju för ett tag sedan ett inlägg om "roadrage" och vad du kan göra när du möter farliga förare.

 

 Jag tror de flesta av oss med körkort kan erkänna att vi kört för fort någon gång. Sedan är det olika hur ofta & hur mycket vi har gjort det och det finns ju betydligt farligare saker man kan göra än att köra för fort, men det är ändå en av de "kör-brott" som ofta orsakar flest olyckor.

 

Nu verkar det som om trafikNissarna har en ny ide, de tänker försöka med mer morot än piska. En fartkamera ska sättas upp och om du kör förbi den utan att köra för fort kan du vara med och tävla om 20 000kr.

Lite mer om kameran (var den sätts upp t.ex.) kan du läsa här.

 

Nog är detta är välmenande tanke och kanske tillochmed en riktigt bra idé,

men jag undrar... vad gör de åt trafikaoset som kommer bli på vägen där kameran sätts upp ?   

Och om detta fungerar, ska vi försöka stävja fler brott med hjälp av belöningar för bra beteende?

Gärna för mig för jag är alldeles utmärkt duktig på att inte bryta mig in i hus, misshandla människor eller snatta !

 

  

 


 

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se