MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 29 september 2010

Bra bok! Bra film ?

Av Vivi - 29 september 2010 10:30

Jag har precis läst ut patient 67 vilket är boken som ligger till grund för filmen Shutter Island. Det är sällan jag säger detta  men...  

Filmen var bättre än boken ! Boken var bra, men inte lika bra som filmen som var riktigt riktigt bra! Vet inte om det hör ihop med att jag såg filmen innan jag läste boken, men jag tror inte det. Oftast är det tvärtom och det ska bli intressant att ge sig på Twighlight böckerna nu när jag sett filmerna innan.

 

En annan bra bok är boken Lyckan, kärleken & meningen med livet, en riktigt bra bok som ger dig lite perspektiv på livet, detta är också en av min systers favorit böcker. Gissa om vi blev riktigt glada när vi såg att den har filmatiserats och dessutom med Julia Roberts i huvudrollen!

Jag tror inte den kommer vara lika bra som boken, men jag tror denna filmen kommer vara riktigt bra & sevärd !Några andra filmer som är lika bra eller iaf nästan lika bra som böckerna är:


Purpurfärgen

Sagan om ringen (yes I said it and I mean it !)

Stekta gröna tomater


Har ni inte sett dem? Se dem!

Kommer ni på några andra filmer som är lika bra som boken ?


 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

29 september 2010 10:51

Å Purpurfärgen har jag sett massvis av gånger..
Så otroligt bra film!
Men även Skicka vidare finns med på min topplista. Grät floder till den filmen..

Filmen med Julia Roberts blir säkert bra. Dom flesta filmer hon gör är det..

Ha en fin fin dag

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

30 september 2010 07:48

Det finns i alla fall en recension på boken på bokkanalen. Tänkte jag skulle kopiera in länken till den men det sket sig då du har inställt att inte högerklicka på bilder..
Men gå in på www.kanalen.org och klicka på recensioner. Sök sen efter Skicka vidare så kommer den upp då..

Ha en supertrevlig torsdag
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se