MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 29 september 2010

Utmanad !

Av Vivi - 29 september 2010 09:45

Det regnar utmaningar till höger & vänster här ...

Jag älskar ju faktiskt utmaningar så jag är helnöjd, hoppas ni bara ni inte tröttnar på mig där ute   

Nu har jag blivit utmannad av Filozophie

 

Kärleken i mitt liv är stor och varierande. Den är oändlig till min make, mina katter & min familj. Den är även stor nog att rymma en massa underbara vänner. Den finns där till vissa filmer, till musik, naturen och till böcker, det blir även en del över till matriella saker & även människor jag aldrig träffat.

Favoritfärg är grått, fasen vad tråkigt det låter, men jag märker att de flesta av mina kläder går i grått, min inredning osv. Jag tycker faktiskt att det är en fin färg, dessutom ser jag sällan saker som svart eller vitt, det mesta är en gråzon!   

Jag är fantastiskt glad över att jag träffat en sådan vacker, förstående och generös man. Det är svårt att hitta en själsfrände, men jag har hittat min.

Jag vet fortfarande inte vad jag vill bli när jag blir stor... OM jag blir stor

(här jag var jag en copy-cat och härmade Filozophie rakt av)

Min dröm är att få resa mycket, bo bra och leva ihop med de jag älskar.

Jag tror på så mycket, på männsikors godhet, på det egna valet, på kärleken, på en blandning av ödet & slumpen, på tomtar & troll, jag tror helt enkelt! 

Jag kommer förmodligen aldrig att hinna göra allt jag vill göra, det finns så många platser jag vill besöka, yrken jag vill prova på, saker jag vill äta, hobbys osv., men det är okej...man kan inte göra allt, man får välja det som känns viktigast!

 

Nu utmanar jag alla mina underbara läsare! Säg gärna till om ni antar utmaningen för det hade varit intressant att se vad ni skriver!

 

  

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se