MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 29 september 2010

Dagens....

Av Vivi - 29 september 2010 09:00

Dagens dummaste:

Okej denna tatueringen var ännu mer korkad än killarna som tatuerade sig i Kungarna av Tylösand!

 

Dagens besvikelse:

Såg en annons på ett Chippendale skåp, det var inte alls vad jag trodde det var, inga halvnakna män någon stanns ju ...

  


Dagens humör:

*suck* ...är lite olycklig idag i ena kanten... men det går nog över det med.


Dagens duktiga:

Det blev över 9000 steg igår


Dagens mindre duktiga:

Det blev en stooor choklad muffins och biscotti igår...


Dagens foto:

Hjälper så gärna till med tvätten...

  

 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

29 september 2010 10:47

Bra gjort! 9000 steg.. Inte illa!
Jag antar att benhinnorna kändes lite bättre igår. Hur mår dom idag?

Djur i sig brukar alltid vara så hjälpsamma. Doris brukar också lägga sig så fint i tvätthögen ;)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Filozophie

Filozophie

29 september 2010 13:54

Jag var också dagens duktiga igår:12770 steg blev det... men jag har ju liiiiiite mer tid till promenixar än vad du har XD Jag tycker du är superduktig som kör på med stegräknaren, keep up the good work. Puss

http://www.filozophie.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se