MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 25 september 2010

Dagens...

Av Vivi - 25 september 2010 10:00

Dagens tema:

Länkning & långa Dagens...

 

Dagens kloka:

Denna artikeln tycker jag ni ska läsa, den handlar främst om den nya serien "Kungarna av Tylösand" och den skada serien orsakat för de ungdomar som har varit med, inte bara den psykiska utan artikeln tar framförallt upp den fysiska!

Visst finsn det endel av mig som tycker det är roligt att se dessa människor göra bort sig, men jag tänker inte se programet mera!


Dagens åsikt:

Det där med päls... Min personliga åsikt är att gamla pälsar är okej, de som inte har med industrin att göra utan skjutits utav jägare, ja det tycker jag är okej.

Nya pälsar däremot kommer från pälsindustrin, från farmar. Detta är inte okej!

De är djur som plågas och lever under fruktansvärda förhållande, visste ni t.ex att djuren inte alltid är helt döda när de flås ? Nej jag förstår inte hur man kan köpa en helt ny päls !





Dagens köp:
Köpte denna igår och vet inte om jag ska behålla den eller ej, rätt gosig, men är den värd 199kr nu när jag ska spara pengar?
Lindex Shop Online - Snood


Dagens låt:
Denna gruppen jämförs med Depeche, jag tycker det är stor skillnad, men visst låter det som om depeche kan vara Hurts stora inspiration. Vad de än gör så fungerar det, tycker denna låten är riktigt bra.



Dagens foto:
  

 
 
Sussi

Sussi

25 september 2010 11:02

jag har sett ungefär 15 min av Kungarna av Tylösand. Det räckte för att jag aldrig skulle se det igen! Det var ju bara två saker det handlade om! Att hitta nån och hm hm med och att supa!
Inte vad jag drömmer om att se precis!

Vilken häftig och rolig bild på er..

Ha en mysig lördag

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Karin

Karin

25 september 2010 22:56

kan säkert vara en inspirationskälla.. har inte tänkt på det när jag hört låten, men nu när du säger det så!
haha kan du inte lägga in hoppbilden istället ;) eller den där jag sitter på sidan av stenen som den vätte jag brukar se ut som... vi får ta nya roliga bilder den 16e :) längtar!

fika i veckan.. vad sägs om torsdag?

http://www.ka-os.se

 
malin-helena

malin-helena

26 september 2010 10:38

Åh, vad du är söt och snäll Vivi. :)
Ja, det känns ju alltid lite bättre när man väl är på jobbet. Men som du säger, känslan innan man ska dit är såååå otroligt jobbig..
Men jag lever ju nu med! :D Och nu är det söndag = jobb 16-23 och i morgon är jag ledig. :)


Jag håller helt och hållet med dig om detta med päls. Det är fruktansvärt hur djuren bahendlas på farmar där de föds upp endast för pälsens skull. Och för att de inte ska förstöra den på något sätt under sin uppväxt så hålls de i små burar och får aldrig röra sig fritt... Usch, blir både arg och ledsen när jag tänker på det.
Men som du säger, gamla pälsar är ju mycket mer okej. Då har man bara tagit till vara på allt av djuret man sköt. Vilket är bra.

Jag ska ta och läsa artikeln om kungarna i Tylösand senare. Kan vara riktigt intressant. Jag har också tänkt på hur svårt de måste ha nu. Vissa av dem har ju en lägre profil än andra iofs. Så några av dem har det kanske inte så jobbigt. Men några av dem är ju riktigt galna och har nog fått en annan vardag nu för tiden.
En sak jag tyckte var så otroligt korkat var ju det med tatueringarna. När ena killen (nemo kanske?) tatuerar "kuk" och en pil ner på sin mage.
Kanske skit sköj nu i fyllan på en fest. Men när han kommer på att han vill växa upp och starta familj och barnen sedan frågar "mamma varför står det kuk på pappas mage".
Väldigt övervägt beslut...
Uhh.. :P

hihi.. väldans lång kommentar här. *ler* Och så blir den liiiite längre nu när jag måste på peka det med. ;) hihi..

Kramar.

http://malin-helena.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards