MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 24 september 2010

Natterfl.... natter... kallernatterfl.. ???

Av Vivi - 24 september 2010 15:00

Kanske ska jag dansa runt till denna låten ikväll, i min sexiga rosa mjukis-outift.   

Av någon konstig anledning tänker jag alltid på vårt bröllop när jag hör denna, trots att den inte spelades en enda gång! Jag skyller detta på singelbordet ! 

      

 

Låten jag omöjligt kan uttala namnet på 

med artisten jag inte kan stava till...

 
ANNONS
 
Karin

Karin

24 september 2010 21:33

haha jag också! gud vad roligt vi hade :) ska vi försöka träffas nästa vecka? kram

http://www.ka-os.se

 
Zandra

Zandra

25 september 2010 17:17

Hahaha, smidigt ställe att sätta drinken ;)

http://drak.bloggagratis.se

 
Filozophie

Filozophie

26 september 2010 21:02

... och då ska man veta att denna låten inte ens är den bästa på skivan :D

http://www.filozophie.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se