MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 24 september 2010

Kvällens plan...

Av Vivi - 24 september 2010 14:30

Jag kommer sakna honom men....

 

Efter jobbet ska jag åka och handla lite gott att äta och kanske ta en kort vända in och kolla i några butiker, måste ju skaffa lite extra steg för stegtävlingen. 

Sedan har jag gärna hittat en snygg snodd/halsduk till höstens promenader.

(se snygga exempel här)

 

Ikväll planerar jag att koka ihop ngt gott, gärna med mycket champinjoner eftersom Mannen inte tål det, kanske göra en drink, hälla upp lite gott i godis skålen, sätta på mig mina uuuursexiga sockar och den heta morgonrocken    för att sedan slå mig ned framför TVn och njuta av att ha ensamrätt på fjärrkontrollen!

TV och lyxmat *Yey*

    

 

 

 

 
ANNONS
 
Margita

Margita

24 september 2010 20:50

Det låter riktigt mysigt tycker jag. Ha en go fredagkväll! :)

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Zarah-Lou

Zarah-Lou

25 september 2010 02:10

Ohh, jag ÄLSKAR era tapeter!! :D :D

http://zarlei.com

 
Sussi

Sussi

25 september 2010 11:00

Ett kort tag brukar det vara skönt att vara gräsänka. Kanske inte en hel helg men du hittar nog på att göra saker ändå! Gårdagskvällen lät ju väldigt mysigt i alla fall :)

Jag dricker bara te så det är därför jag har så många tesorter. Kaffe är något jag aldrig lärt mig dricka..

Ha en mysig lördag.
Snart är din man hemma igen :)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se