MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 24 september 2010

Skriv på för att skärpa lagarna mot trafficing!!

Av Vivi - 24 september 2010 09:01

 

Var inne på Malin-Helenas blogg och blev påmind...

Vi får inte blunda för att trafficing finns även i sverige

och tyvärr är det väldigt många barn & ungdommar som råkar illa ut.

Jag skrev på direkt, gör det du också !!

Skriv på för att sverige ska skärpa lagarna mot trafficing!

Skriv på här !

 

 

 

 

 
ANNONS
 
Linda

Linda

25 september 2010 10:02

Åh vad roligt att du också¨har lagt upp, det var jag som startade och Malin fattade min hint;) Önskade att mååånga många fler kunde engagera sig!
Kanonmysig blogg!

http://hummingbird.blogg.se

 
Zandra

Zandra

25 september 2010 16:59

Både jag och pojken har skrivit på redan :) Mycket viktigt!

http://drak.bloggagratis.se

 
traffic

traffic

27 september 2010 22:02

Det är med bra med alla initiativ mot trafficking.
Enligt mitt menande är det två vägar man måste gå.
1.Ta bort koppleribrottet och erkänn alla prostitutionsbrott som människohandel.
Idag är det domstolarna som är den största bromsklossen inte lagarna i sig. Domstolar förstår sig inte på vad människohandel är utan dömer nästan alltid bara till koppleri. Därför måste man först och främst uppgradera koppleri till människohandel, även när det gäller svenska barn, minderåriga och unga kvinnor.
2.Utbilda domare och nämndemän i människohandelsbrottets psykologi. Idag är det skrämmande hur okunnigt domstolar ofta dömer i dessa brott.

http://traffic.bloggsida.se

Vivi

28 september 2010 08:13

Bra skrivet! Genom okunskap skapas orättvisor !

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se