MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 23 september 2010

Dagens ...

Av Vivi - 23 september 2010 09:00

Dagens *tjoho*:

Tim Burton jobbar på en ny film, han ska göra en nyvariation på "Frankenweenie", läs mer här. Ingen blir gladare än jag när jag hör talas om ett nytt Burton projekt!

  


Dagens löfte:

Innan jag har fyll 30 år ska jag göra något åt min arbets situation, jag tänker inte jobba kvar som jag gör nu på min 30 årsdag !


Dagens Nemi:

Det gäller att se de bra sakerna i andra männsikor och inte fästa sig vid de dåliga ...


Dagens tråkiga:

I natt är sista natten ihop med min make innan har åker iväg några dagar, 3 nätter utan honom... det var flera år sedan vi har spenderat så många nätter ifrån varandra! Kommer sakna honom så mycket   

Tur att jag har katterna och nallen, de får hålla mig sällskap i sängen.

    

 

Dagens stripp:

Ha ha klockren! (klicka på bilden för att se hela)

Rose Is Rose

 
ANNONS
 
malin-helena

malin-helena

23 september 2010 20:51

Ojoj, jag har missat helt att burton har mer projekt på gång! :D Fy vad roligt. *längtar*

Sv: Sälj bara inte saker du tvekar på, en dag så ångrar man sig. :) Men det är bra att kunna skiljas från sina gamla saker med. Man ska inte bli för "prylfast", det tror jag aldrig kan sluta bra.

Det kan faktiskt vara skönt att vara gräsänka ibland, bara det inte blir för lång tid. :P
Men det är mysigt att sakna sin älskade ibland med. :)
Jag ska faktiskt vara gräsänka i oktober med, när min karl åker på fotbollsresa till Amsterdam. :P

Kramar!

http://malin-helena.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se