MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 18 september 2010

Hipp hurra för...

Av Vivi - 18 september 2010 12:00

 

Om man söker på "Zandra" i min blogg får man

faktiskt upp inte mindre än 12 sidor med inlägg!

Den är nu lite mer än 1,5 år sedan vi skrev

 de första kommentarerna till varandra

och jag tror inte någon av oss trodde att vi skulle få så bra kontakt

eller att vi skulle träffas i verkligheten.

 

Jag hoppas nu Zandra får en riktigt underbar födelsedag!!

Jag hoppas du äter något gott, unnar dig något lyxigt och

spenderar dagen med personer du älskar som älskar dig!

 

  

  

    

 

Du är fantastiskt vacker, otroligt snäll

väldigt klok och mycket rolig!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN BLOGGIS !!!


 
ANNONS
 
malin-helena

malin-helena

18 september 2010 19:29

Klicka in på min blogg Vivi, du har fått en liten present av mig. Hihi...
Kram!

http://malin-helena.bloggplatsen.se

 
Zandra

Zandra

18 september 2010 21:12

Aaaaw, du är ju världens gulligaste! Och tänk att du nämnt mig i så många inlägg :)
Nej det visste verkligen inte jag i alla fall, men jag är väldigt glad att vi har fått kontakt! :) I dig har jag funnit en mycket fin och otroligt omtänksam vän!

Jag bakade chokladtårtan igen, och vispade fyllningen denna gången ;) Tyvärr lite väl hårt för den skar sig lite, men det märktes inte när den väl var i tårtan, och alla gäster var väldigt nöjda. Så jag tackar för receptet :)

Fotade tårtan så jag får lägga upp bild på det sen :)

Tack för de fina gratulationerna i detta gulliga inlägg :)

http://drak.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

19 september 2010 10:27

Det är det som är så fantastiskt med bloggvärlden. Personer man aldrig skulla ha hört talas om annars, som man kommer så bra överrens med skulle man inte fått mött alls. Jag har träffat två av mina bloggvänner. Jättekul även om man är såååå nervös innan..

Vad dåligt att det inte fanns valsedlar till det partiet du ville rösta på. Blankt är ett bra alternativ då för att visa sitt missnöje..

Så man har alltså två dagar i veckan på sig att vara nyttig egentligen.. De skulle man ju kunna leva med ;)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Margita

Margita

19 september 2010 17:04

Underbart att man kan få vänner genom bloggandet! Zandra verkar vara en heltrevlig tjej - precis som du! :)

http://sengas.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se