MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 15 september 2010

Waka waka

Av Vivi - 15 september 2010 14:38

 

Jag gillar verkligen denna låten, det är en sådan där låt jag blir på bra humör av och får lite extra energi av!

Sedan har jag ju alltid gillat Shakira, älskar henne sätt att röra sig så det kanske inte var konstigt att en av DJ:arna på mitt stammis-ställe kallade mig för Shakira, är så stolt över det smeknamnet   


"Waka waka", jag gillar den strofen, den låter så kul,

undrar vad den har för betydelse ? Någon som vet?

 
ANNONS
 
malin-helena

malin-helena

15 september 2010 15:06

Jag gillar denna låten så mycket med! Ååh, lyllos dig som blivit kallas Shakira. hihi.. Jag håller med dig, det är nog ett av de finaste smakNAMN MAN KAN FÅ. :) (opps, caps..) ;)
Jag undrade med vad texten betydde, jag visste bara att det var ett språk man pratar i Cameroon som heter Fang. Hört det någonstans då under VM, men inte vad det betydde. Så då googlade jag det, här har du en sida som översätter det till engelska. Gissar att det stämmer. :) http://hubpages.com/hub/world-cup-song-waka-waka

(Nu finns det blir på vardagsrummet) hihi.. Eller halva i alla fall. :P
Den andra halvan är full av saker som ska bort.
Kramar.

http://malin-helena.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Tina

15 september 2010 15:22

Jag lyssnade faktiskt på nåt topplisteprogram på P3 för nån vecka sen och då berättade dom om denna låten som Shakira "lånat" refrängen från ;) http://www.world2010cup.com/news/194/zangalewa-the-original-song-from-which-waka-waka-borrows-chorus.html

 
malin-helena

malin-helena

15 september 2010 15:41

hihi.. Den där borden som jag absolut inte gillar. :P
Den satt där när Johan flyttade in och så har han/vi inte orkat göra något åt det bara. :P
Men den fungerar, det är ju inte det hemskaste i lägenheten i alla fall. :P Vi har ju inte ens några tapeter längre i hallen. haha..

åh, det lät som en riktigt härlig drömresa! jag tror nog att det är en av mina drömresor nu med! :D Haha.. Jag vill även åka på en tåg/buss resa genom USA. Planera några ställen man vill se och även göra en del spontana stopp. :)

Nej, nu måste jag göra mig i ordning innan jobbet. Ska faktiskt bli lite kul att jobba ikväll, toppen när man känner så. ;P
Kramar.

http://malin-helena.bloggplatsen.se

 
Zandra

Zandra

15 september 2010 20:55

Jag tycker också om Shakira. Hon är så fin :) Det smeknamnet ska du vara stolt över!
Mycket av hennes rörelser är ju rätt inspirerade av orientalisk dans :) Mycket shimmys och sånt. Även om den här videon är mer afrikansk dans.
Har alltid velat testa afrikansk dans, verkar kul, och jobbigt :)

http://drak.bloggagratis.se

 
Maddo

Maddo

16 september 2010 09:41

Lampan är faktiskt från ikeas barnavdelning! Jag hatar att köpa lampa så när jag skulle ha en lampa i sovrummet gav jag först upp men på barnavdelningen fanns den. Den bara hängde där! Den skulle jag ha :D

Lycka, Fånga Dagen och Kärlek är det som hänger påväggen för tillf. sen tillkommer god natt såsmåning om. =)

Kramar!!!

http://blogg.dreammaddo.se

 
Sussi

Sussi

16 september 2010 09:43

Det var inget dåligt smeknamn det eller! Det tycker jag helt klart du ska vara stolt över..
Det är en riktigt fartfylld och bra låt!

Vilken bra idé med tävling på jobbet. Då är det lättare att komma igång och köra på. Hoppas du vinner :)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se