MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 15 september 2010

Nada inspiration...

Av Vivi - 15 september 2010 10:12

Jag känner att jag har lite bloggtorka...

Lite brist på inspiration...

 

Jag har varit sjuk i två dagar och är inte helt pigg ännu, kanske är det därför?

Planerna för veckan är :  ev. afterwork på fredag & kräftskiva lördag.

Sedan blir det nyttigt levende i iaf 14 dagar från och med måndag, måste vända den onyttiga trenden och ordna upp det där sockerberoendet jag skaffat mig igen.   

 

Nepp...jag hör av mig när jag har ngt vettigare att komma med!

  

 

 
ANNONS
 
Fisan

Fisan

15 september 2010 10:31

Vad är det för afterwork du eventuellt ska på? Den som jag och Daniel (och förhoppningsvis några fler) ska på? Hade ju varit såå kul :)

Skönt att ha dig tillbaka. Hoppas du känner dig helt frisk snart. Kram!

http://fisansblogg.blogspot.com

 
Sussi

Sussi

15 september 2010 10:52

Du har massvis med skoj att se fram emot i alla fall. Bloggtorka drabbas vi alla av ibland. Det bästa är att inspirationen brukar återvända.. :)

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Maddo

Maddo

15 september 2010 21:51

Det är så svårt att ta sig ut bloggandet men jag känner att jag klarat det bra. Abstinens i början men nu är det lugnt :D

Hoppas du blir frisker snart! Kramar!

http://blogg.dreammaddo.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se