MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 15 september 2010

Dagens...

Av Vivi - 15 september 2010 08:45

Dagens sötaste:

Alla Margitas kattungarna är ju ursöta, men denna bilden var ju helt bedårande söt! 


Dagens plan:

Jobba! Är tillbaka på jobbet idag, fortfarande inte helt hundra, jag har ngt som spökar i kroppen men nu är jag iaf så pass bra att jag kan jobba.


Dagens Nemi:

Sanningen om hundar (och andra husdjur med för den delen)


Dagens tillbakablick:

För ett år sedan skrev jag om "skandalbloggerskor" & feminism

 

Dagens sanning:

Har blivit sockerberoende igen, middag i helgen med familjen men sedan blir det inget socker på 2 veckor ...till att börja med ! Dessutom ska jag sätta igång med träningen nästa vecka! Vi har en träningstävling på jobbet som jag hoppas ska motivera mig!


Dagens stripp:

Klicka på bilden för att se hela

Rose Is Rose

 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

15 september 2010 10:51

Ååå så söt den lilla kattungen var när den låg på rygg och sov. Supersöt. Det är när jag ser såna bilder jag så gärna vill ha en katt men sambon är lite mer osamarbetsvillig på den punkten ;)

Dagens Nemi var jättebra. Precis så är det..

Sockerberoende här med. Gud så fort det går att gå tillbaka. Nä, nu får det snart bli nya tag igen

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Zandra

Zandra

15 september 2010 20:48

Haha, Nemi slår huvudet på spiken igen :D

Ta det lugnt nu med sig själv tills du är helt kry! Annars blir det bara värre, men det där vet du ju redan :) Fast jag blir lite "mammig" över mina vänner ibland ^^ Och väldigt "mammig" över min pojkvän, ofta. Han blir tokig, hehehe. Men så länge han beter sig som ett barn får han skylla sig själv, faktiskt :P

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se