MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 13 september 2010

Dagens....

Av Vivi - 13 september 2010 12:58

Dagens tråkiga:

Jag är hemma sjuk, vaknade med huvudvärken & feber i morse och har sovit otroligt dåligt i natt...typiskt! Kommer nog inte bli så mycket bloggande idag...   


Dagens plan:

Ta det lugnt och piggna till fort! 


Dagens chock:

Logga in och se ... en MASSA kommentarer, busiga söta Zandra   


Dagens film:

Jag såg Lejonkungen idag, det var ett tag sedan!


Dagens stripp:

Rose Is Rose


Dagens foto:

Det var denna väskan jag köpte i helgen!! Jag är så himla nöjd och Angelique gillar den också ! Katterna har samma förtjusning som matte, väskor & nya skor !

    
 
ANNONS
 
malin-helena

malin-helena

13 september 2010 13:39

Njee, jag gjorde inget igår. Jag jobbade bara i 11 timmar. :P
Usch vad jobbigt och Tråååkigt med feber.. Hoppas det inte blir långvarit så du är på benen och frisk snart igen. :)

Själv har jag varit på gymmet i förmiddags och nu ligger jag hemma och ska se sista avsnittet av true blood (A) Det är livskvalite för mig det.
hihi..
Kramar

http://malin-helena.bloggplatsen.se

 
Margita

Margita

13 september 2010 21:16

Men nej! Krya på dig Vivi!
Söta Angelique! :)
Jag gillar de tecknade serierna du hittar. Jätteroligt att läsa! Ta hand om dig!! Kram

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Zandra

Zandra

13 september 2010 22:01

Nämen stackare :( Hoppas inte det bar chocken över alla kommentarer som gjorde dig svag ;) Men nu har du ju något att göra när du blir piggare igen! :) Hur många kommentarer lyckades jag klämma in?

Hehe, fast kissarna är nog mest förtjusta i lådorna som skorna kommer i! Mina katter gillar att lägga sig i resväskor också när man packar. Eftersom matte uppenbarligen alltid missar det viktigaste, den obligatoriska katten, får de packa ned sig själva ^^

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se