MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 3 september 2010

*fniss* Det är inte hajen på fotot som skrivit brevet....

Av Vivi - 3 september 2010 13:52

Hittade denna artikel om en australiensare som blivit attackerad en haj,

nej det är definitivt inte det som är roligt ! 

Jag är riktigt hajrädd, hatar simma över mörka vatten även i Sverige, hör alltid *du du dudududududu* (från filmen Hajen) i huvudet & bara väntar på att en hemsk best ska komma från ingen stanns och äta upp mig!

 

Något som jag däremot fnissade lite åt när jag läste artikelt är den lilla bilden uppe till höger och framför allt texten under:

 

Det är inte hajen på bilden som attackerade simmaren.

Det är inte hajen på bilden som attackerade simmaren.
 
Är det bara jag som ser anknytningen till gamla ungdomsprogramet Bullens
"Det är inte tjejen/killen i filmen som skrivit brevet"
och är det bara jag som finner det en smula underhållande!!
Jag menar ...stackars hajen, tänk om det hade varit någon som trott att just HAN hade attackerat någon!
 
 
 
ANNONS
 
Sofia

Sofia

4 september 2010 12:08

usch ja e grymt haj rädd... skulle aldrig våga bada där det finns såna!

http://dixxonsblogg.bloggplatsen.se

 
Zandra

Zandra

12 september 2010 18:29

Hihihi, jag ser kopplingen till bullen ^^ Den som skrev bildtexten hade humor :)
När vi var på Teneriffa seglade vi ut med ett "piratskepp" på val-safari. Vi såg både valar och vilda delfiner :)
Då badade vi från båten också. Jag frågade en i besättningen "Finns det hajar här?" när vi låg och skvalpade runt i vågorna. Han svarade diplomatiskt att "Det finns hajar överallt". Det gjorde ju inte att jag kände mig tryggare, men inte räddare heller så det var väl kanske ett bra svar :) Det finns ju faktiskt hajar på västkusten, fast pyttesmå :)

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se