MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 3 september 2010

Dagens ...

Av Vivi - 3 september 2010 09:15

Dagens mest korkade:


see more Failbook

 

Dagens *suck*

Jag är en jojjo! Jag måste försöka ta tag i min motion ngn dag, vi behöver ta ett allvarligt snack!

 

Dagens snacks:

Cashewnötter med sourcream & onion-smak *Mmmmm*

 

Dagens stress:

Kom hemmifrån lite senare än vanlligt i morse, såg att jag VERKLIGEN behövde tanka, skyndade till bensinstationen, tankar men upptäcker att pumpen är sönder, får ta nästa pump... jag hann PRECIS till jobbet idag, men det var på håret!

 

Dagens mys:

Jag ska hem till mamma & pappa och ha myskväll med dom idag *yehy*   

 

Dagens sanning:

Man måste uppskatta vad man har och ta vara på stunderna av lycka....

(kklicka på bilden för att se hela)

Rose Is Rose

 
ANNONS
 
Zandra

Zandra

12 september 2010 18:14

Så där tänker då inte mina katter. En blír stel av skräck om man tvingar ner henne i knät. Den andra kommer bara och gosar när hon själv vill, och hon ligger så gott som aldrig i knät då.

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se