MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 2 september 2010

Litet steg för mänskligheten stort steg för mig.. och ett grattis!

Av Vivi - 2 september 2010 11:30

Igår på hemväg från jobbet åkte jag förbi och hämtade mina grejjer från Bubbleroom, som ni kanske redan läst så passade de inte alls. Sushin som jag också fick med mig hem den passade däremot perfekt *mums*

Har varit sugen på sushi över en månad nu !

Bästa är att det blev över  så idag til lunch får jag :

  

 

Efter det tog jag mig äntligen i kragen och gick ut på en promenad i det fina vädret, hur härligt som helst. Hoppas det blir väder för ännu en ikväll!

Vi gick den vanliga rundan som kallas "bonnarundan", passande namn för man ser bara åkrar och stora majsfält överallt, det är otroligt vackert!

Vi blev påhoppade av den söta lilla katten på det vanliga stället, men sedan stötte vi på ngt ovanligare...

Mannen reaktion: - Euuuhhhhhh

Min reaktion: - Ahwwwwww

Ha ha det är roligt hur man kan reagera olika på en liten bebisödla, jag har aldrig sett en sådan liten ödla, himla söt var den (joho det var den visst!).

 

Jag skickade dessutom äntligen iväg en jobbansökan på ett jobb jag spanat på, det är inga stora saker , men det kändes som om jag äntligen fick något gjort.

 

Får ju inte glömma...  En av mina bästa vänner fyller år idag, hon är väldigt speciell på alla de bra sätten. Framför allt beundrar jag hennes passion, hon kastar sig helhjärtat in i de projekt hon sätter sig för!

GRATTIS K!!!

 

 
ANNONS
 
malin-helena

malin-helena

2 september 2010 14:23

Vill du veta en hemlis?... jag har aldrig ätit sushi! ;P
Tycker det verkar lite läskigt. Men jag har en kusin som jobbat i sushibar ett bra tag och hon är duktig på sånt så hon kanske får göra några goda rullar till mig någon gång så kanske jag vågar smaka. *ler*

Jag tror dig! Små bäbisödlor är super söta ju. Det är de stora (meter stora) ödlorna man kan stöta på utomlands som är riktigt läskiga. :P
Jag råkade springa på en i Cypern förra året, fy attan vad rädd jag blev! Haha.

Jag har inte heller läst Twilight. Eller bara första halvan på första boken. Jag ska ta och läsa klart den sen när jag läst klart True blood boken. :)
Jag tycker true blood är bättre faktiskt. Det händer lite mer saker liksom. :)
Men det är ju en smak sak.
Kramar.

http://malin-helena.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se