MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 31 augusti 2010

Dagens...

Av Vivi - 31 augusti 2010 10:47

Dagen postitiva:

Det har faktiskt varit lite att göra på jobbet idag, inte kanske så överdrivet roliga saker eftersom det blev mycket pga att saker oc ting körde ihop sig, men iaf ...

*yeyh*


Dagens insikt:

När man blir glad på jobbet när saker krånglar för att man får ngt att göra...då har man tråkigt !


Dagens intressanta:

Alla kommentarer jag fått i detta inlägget!

 

Dagens omplanering:

Blidde ingen klippning igår, det får bli på lördag istället.


Dagens favorit:

Röd bläckpenna   

 

Dagens foto:

Jag bytte skor inte mindre än tre gånger på mitt bröllop   

  

 

 


 
ANNONS
 
malin-helena

malin-helena

31 augusti 2010 12:41

Hej Vivi!
Nu har jag höststädat bloggen. hihi. Och kommer nog ta upp detta med bloggandet en del under hösten nu.
Det kommer ju som i omgångar för mig.
Hur är det med dig då? Vad har du haft för dig under sommaren sen du var på Öland? :)
Kramar.

http://malin-helena.bloggplatsen.se

 
Michelle Marie

Michelle Marie

31 augusti 2010 12:43

Haha ja det var sannerligen intressant att läsa igenom kommentarerna, det är lite illa att slänga ut åsikter om ett inlägg som man inte ens har läst igenom ordentligt. :)
Nu är jag hemma och ska bara lata mig tills jag plockar fram böckerna igen. Läser en kurs på plats och resten distans :) Det kräver verkligen självdisciplin, men så länge jag har möjlighet att gå ut med Leon (hunden) och ge pälsbollarna sällskap så kan jag vara hur disciplinerad som helst! ^^

http://nordisklycka.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se